Sýr

Přečtěte si o tématu Sýr. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Sýr, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Sýr.


Zdraví
Pesto z medvědího česneku, polévka, pomazánka i léčivá tinktura. Vyzkoušejte ty nejlepší recepty! | Zdroj: Shutterstock

Pesto z medvědího česneku, polévka, pomazánka i léčivá tinktura. Vyzkoušejte ty nejlepší recepty!

Úžasně voní a skvěle chutná. Navíc obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a má příznivé účinky na náš organismus. Nepropásněte sezónu téhle nejsilnější jarní bylinky, která právě začíná růst, a vypravte se pro medvědí česnek na trh nebo do lesa. Poradíme vám, jak ho využít.

Lenka Chvostová
Jak vybrat správnou domácí pekárnu

Jak vybrat správnou domácí pekárnu

Milujete čerstvé křupavé pečivo, ale nemáte čas ani chuť chodit po ránu do pekárny? Pořiďte si nového domácího pomocníka. Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit, abyste nakonec nebyli zklamaní.

Lenka Chvostová
ReceptyZdraví
Pět nejlepších receptů z cukety naslano i nasladko

Pět nejlepších receptů z cukety naslano i nasladko

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

Kateřina Hradová
Zdraví
Které bylinky mít na záhoně a jak je využít na maximum?

Které bylinky mít na záhoně a jak je využít na maximum?

Vybrali jsme pro vás bylinky, které by na záhonku nebo na balkoně určitě neměly chybět, poradíme vám, jak se o ně co nejlépe starat a na co všechno je můžete využít. Víte například, které léčivky pomohou při odvodnění organismu, které jsou na kašel a které poslouží jako dekorace?

Alena Menclová
ExotikaReceptyZdraví
Rady z tropů: Kiwi vám zajistí dlouhé mládí

Rady z tropů: Kiwi vám zajistí dlouhé mládí

Kiwi už se stalo běžnou součástí jídelníčku i u nás. Většinou známe jen to zelené, není však jediné. Ochutnáte i plody jinak zbarvené?

Kateřina Hradová, Petra Nachtmanová
Recepty
Jak pěstovat řapíkatý celer. Plus chutné recepty

Jak pěstovat řapíkatý celer. Plus chutné recepty

Celer bez bulev, jen se silným stonkem, který přesto nepostrádá jemnou typickou vůni, to je řapíkatý celer. Pěstuje se téměř stejně jako bulvový, a přesto je stále opomíjený. Poradíme vám, jak si ho vypěstovat i jak ho využít v kuchyni.

Irena Forejtová
Velká galerie elektrických grilů: Jak vybrat ten nejlepší?

Velká galerie elektrických grilů: Jak vybrat ten nejlepší?

Milujete tu vůni a chuť grilovaného masa a zeleniny, ale nemáte k dispozici zahradu, kde byste mohli grilovat? Nezoufejte! S elektrickým grilem můžete všechny ty pochoutky připravit i na balkóně v paneláku.

Lenka Chvostová
Recepty
Grilovací sezóna začíná: Jaký gril pořídit?

Grilovací sezóna začíná: Jaký gril pořídit?

Někdo dává přednost opečeným špekáčkům na ohníčku, jiný zdravějšímu grilování. Pokud právě uvažujete o koupi grilu, poradíme vám, jak se zorientovat v základních typech a podle čeho gril vybírat.

Irena Forejtová
ExotikaZdraví
Vypěstujte si asijskou celeropetržel Serinu: Je dobrá do jídla i na záněty

Vypěstujte si asijskou celeropetržel Serinu: Je dobrá do jídla i na záněty

S asijskými bylinkami se často nesetkáme, přestože se některé z nich dají snadno pěstovat a jsou výborné - třeba celeropetržel Serina. Je chutná a dobrá na tlak, ledviny i proti zánětům.

Irena Forejtová
Novinky na trhu
Pálivá paprika, brutnák nebo zelená rajčata? Novinky pro rok 2017

Pálivá paprika, brutnák nebo zelená rajčata? Novinky pro rok 2017

Právě teď je čas na pěstování salátu, ředkviček, kedlubnů, rajčat nebo paprik. Letošním hitem budou nejspíš rajče s exotickými zelenými plody, křehký tuřín a jedlé květy brutnáku. Jaké další novinky pro nás letos připravily semenářské trhy? Uvidíte, že je z čeho vybírat.

Irena Forejtová
Zajímavosti
Česnek, rajčata, chléb: S čím vším vám umí pomoct mikrovlnka?

Česnek, rajčata, chléb: S čím vším vám umí pomoct mikrovlnka?

Mikrovlnná trouba se dá využít i k jiným věcem než jen k ohřívání jídla. Překvapí vás, co všechno tenhle domácí spotřebič dokáže. Pomůže vám s chlebem, citrusy i medem.

Lenka Chvostová
Recepty
Úroda na talíři: zapečená sýrová cuketa vám zachutná

Úroda na talíři: zapečená sýrová cuketa vám zachutná

Kateřina Hradová

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Praktické tipy pro malé byty. Galerie plná inspirace

Praktické tipy pro malé byty. Galerie plná in…

Bydlíte v garsonce či jiném malometrážním bytě a cítíte se v něm doslova jako v králíkárně? Pak je čas na změnu. Nemusíte si hned pořizovat jiné bydlení, stačí malý byt upravit tak, aby byl zařízený účelně, stylově a pěkně. Našli jsme pro vás fotografie téměř šedesáti takových bytů. Ve kterém z nich byste chtěli bydlet?

5.  12.  2019 |
Medvědí česnek je první jarní životabudič. Vyzkoušejte naše recepty

Medvědí česnek je první jarní životabudič. Vy…

Roste pouze na jaře a vychutnávat si ho můžete jen necelé dva měsíce. Jak ho v lese bezpečně poznat a odlišit ho od konvalinky? Jak ho pěstovat na zahradě? A co si z něj uvařit?

20.  3.  2020 |
Vyrobte dětem vlastní kinetický písek. Je to jednoduché a ušetříte. Tady jsou 3 vyzkoušené recepty

Vyrobte dětem vlastní kinetický písek. Je to …

Na světě asi není mnoho dětí, které by si neoblíbily kinetický písek. Tenhle skvělý materiál je na omak jako skutečný písek, přitom tvárný jako těsto. Může mít krásné barvičky a navíc se nelepí na ruce jako obyčejná modelína. Zamilují si ho i dospělí – působí terapeuticky a zbavuje stresu.

27.  3.  2020 |
Karanténa nás uvěznila doma: Co je teď ideální udělat na zahradě a kolem domu?

Karanténa nás uvěznila doma: Co je teď ideáln…

Všechno zlé je pro něco dobré. Snažte se proto na současné složité situaci najít i nějaká pozitiva. Jaro se pomalu hlásí o slovo, a tak můžete získaný volný čas v karanténě využít třeba k práci na zahradě a okolo domu. Poradíme vám, do čeho je teď vhodné se pustit.

24.  3.  2020 |
Jak doma pěstovat vavřín, a mít tak vlastní bobkový list

Jak doma pěstovat vavřín, a mít tak vlastní b…

Vavřín vznešený můžete pěstovat i doma, nejen jako stálezelenou rostlinu. Dobře usušené listy využijeme i v kuchyni.

17.  3.  2020 |