Smetana

Přečtěte si o tématu Smetana. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Smetana, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Smetana.


ReceptyZdraví
Pět nejlepších receptů z cukety naslano i nasladko

Pět nejlepších receptů z cukety naslano i nasladko

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

Kateřina Hradová
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

Brigita Zemen
ReceptyZdraví
Vyzkoušejte výborné letní saláty z vlastní úrody

Vyzkoušejte výborné letní saláty z vlastní úrody

Alena Menclová
ExotikaReceptyZdraví
Jak pěstovat čtyřboč aneb novozélandský špenát

Jak pěstovat čtyřboč aneb novozélandský špenát

Běžně užívané označení novozélandský špenát je pravdivé jen napůl. Se špenátem totiž tuto rostlinu spojuje pouze jejich obdobné využití v kuchyni. Jaké jsou tedy přednosti čtyřboče a jak ji pěstovat?

Zuzana Ottová
ReceptyZdraví
Nakličte si řeřichu a dodejte tělu vitaminy

Nakličte si řeřichu a dodejte tělu vitaminy

Kateřina Hradová
FloristikaZahrádkářův diářZdraví
Nebojte se Halloweena

Nebojte se Halloweena

Zanedlouho nastane nejmagičtější noc celého roku: Halloween. Za strašidlo se asi převlékat nebudete, ale co takhle dát šanci dýni, symbolu tohoto svátku? Dají se z ní snadno vyčarovat okrasné dekorace i chutné pokrmy.

Kateřina Hradová
Čínské zelí z české zahrádky: vypěstujte si ho!

Čínské zelí z české zahrádky: vypěstujte si ho!

Když se řekne zelí, většina z nás si vybaví typické bílé a fialové hlávky. Zkuste zasadit i exotičtější druhy; zrovna čínské zelí vás přesvědčí, že není zelí jako zelí.

Petra Nachtmanová
Recepty
Grilované speciality ze zahrady: večerní občerstvení po rozpáleném dni

Grilované speciality ze zahrady: večerní občerstvení po rozpáleném dni

Zahrada v létě je přímo předurčena pro grilování. Po rozpáleném dni se večer scházíme na chladivém trávníku u grilu. Speciální letní recepty může vyzkoušet každý.

Martin Hýbner

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Mysleli jste si, že letos houby možná vůbec neporostou? Pak budete překvapeni. V posledních dnech nosí houbaři domů plné košíky. Zjistili jsme pro vás, kde aktuálně houby rostou a jaké. Mrkněte se na galerii úlovků ze sezóny 2019.

28.  5.  2019 |
Samosběr jahod 2019: Kde si nasbírat jahody a ušetřit? Přehled míst v celé ČR

Samosběr jahod 2019: Kde si nasbírat jahody a…

Milujete čerstvé jahody? Pokud člověk nemá zahradu a nechce jahody kupovat v obchodě, nabízí se samosběr jahod. Přinášíme vám přehled míst v jednotlivých krajích České republiky, kde si můžete nasbírat jahody.

12.  6.  2019 |
Jak zaštipovat rajčata? Jednoduchý návod pro začátečníky

Jak zaštipovat rajčata? Jednoduchý návod pro …

Zaštipování rajčat je jednoduché, přesto byste ho ale neměli podceňovat. Pokud ho totiž uděláte správně, máte velkou šanci na kvalitní úrodu.

4.  6.  2019 |
Mšice a boj proti nim

Mšice a boj proti nim

Mšice jsou nejčastěji se vyskytujícím škůdcem, který napadá téměř jakýkoliv rostlinný druh. Překvapit vás mohou nejen na zahradě, ale i v bytě. Z rostlin sají šťávu, tím je připravují o živiny a oslabují je, navíc se velmi rychle množí. Když už se na rostlinách objeví, je proto nutné urychleně zakročit. Jak je poznáte a jak s nimi bojovat?

28.  5.  2019 |
Recept, který musíte vyzkoušet: Bezinková limonáda

Recept, který musíte vyzkoušet: Bezinková lim…

Květy bezu černého si možná běžně sušíte nebo z nich děláte bezinkový sirup. Vyzkoušeli jste ale už někdy domácí bezinkovou limonádu? Pokud ne, neváhejte a pusťte se do její přípravy. Je výborná a ve vedru vás osvěží.

7.  6.  2019 | | 2 N/A