Pevný základ

Přečtěte si o tématu Pevný základ. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Pevný základ, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Pevný základ.


Floristika
Jak na to: Přivítejte návštěvy i podzim girlandou

Jak na to: Přivítejte návštěvy i podzim girlandou

Chcete, aby vaše dveře byly upravené, krásné a romantické a jejich průchod aby byl požitkem? Stačí maličkost: Vytvořte si girlandu v podzimním hávu. Její zhotovení je nenáročné, výsledek úžasný.

Petra Škarková
Jak na nové topení ve starším domě

Jak na nové topení ve starším domě

Pokud se pouštíte do opravy starší nemovitosti z gruntu, s největší pravděpodobností vás čeká rekonstrukce otopného systému. Na co byste v první řadě měli myslet?

Marcela Škardová
Náš tip: skalničky a sukulenty v mísách

Náš tip: skalničky a sukulenty v mísách

Nemáte zahradu nebo se na ní nenajde vhodné místo pro vybudování skalky? Nevadí, miniaturní skalku si můžete vytvořit v zajímavých nádobách, do nichž vysadíte skalničky, sukulenty či jiné vhodné rostliny.

Zuzana Ottová

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |
Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A návod na pěstování

Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A ná…

Má šťavnatou dužinu, lahodnou, mírně nakyslou, osvěžující chuť. Vzdáleně připomíná fík, jde ale o plod opuncie. Pokud jste ho ještě neochutnali, o hodně jste přišli. Poradíme vám nejen, jak kaktusové fíky jíst a správně připravit, ale i jak opuncii pěstovat.

23.  9.  2020 |