Pevný provaz

Přečtěte si o tématu Pevný provaz. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Pevný provaz, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Pevný provaz.


ZajímavostiZvířata
Vánoční stromeček pro lesní zvířata

Vánoční stromeček pro lesní zvířata

Užijte si společně se svými dětmi vánoční atmosféru a v lese ozdobte stromeček určený pro volně žijící druhy zvířat. Ozdoby musí být samozřejmě jedlé, takové, které jim neublíží. Některé koupíte, jiné vám vyrostly na zahradě.

Zuzana Ottová
Stojan na víno je praktická dekorace i originální dárek. Jak ho vyrobit? | Zdroj: Pinterest

Stojan na víno je praktická dekorace i originální dárek. Jak ho vyrobit?

Také si večer doma rádi dáte dvojku či dvě dobrého vína? Pak určitě máte vždy do zásoby nakoupeno pár láhví, které vám stojí na lince nebo ve spíži a zabírají zbytečně místo. Řešením je praktický stojan, který zároveň poslouží jako originální dekorace. A vyrobit si ho můžete sami doma.

Lenka Chvostová

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |
Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak ji správně používat?

Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak j…

Spojí-li se dešťové přeháňky s vyššími teplotami, nastanou žně pro všechny houbaře. Problémem ale může být, jak množství hub rychle zpracovat. Ideální volbou je kvalitní sušička, v níž budou houby usušené během několika hodin a téměř bez práce.

16.  9.  2020 | | 2 N/A