Otevřený prostor

Přečtěte si o tématu Otevřený prostor. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Otevřený prostor, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Otevřený prostor.


Vybíráme zahradní bazén: Jak na to krok za krokem

Vybíráme zahradní bazén: Jak na to krok za krokem

Uvažujete, že si pořídíte zahradní bazén? Řekneme vám, jaké otázky byste si měli položit ze všeho nejdřív. Poradíme, jaké jsou výhody a nevýhody nadzemních bazénů a bazénů zapuštěných v zemi, jaké příslušenství určitě pořídit a jaké doplňky jsou sice fajn, ale obejdete se i bez nich.

Redakce Abeceda zahrady
Podzimní péče o pokojové rostliny

Podzimní péče o pokojové rostliny

Péče o pokojové rostliny se v podzimních dnech naprosto liší od letního období, kdy je nutné často zalévat, větrat a přihnojovat. Dny se zkracují a ubývá i světla.

Jaromír Malich
Pozvánky
Pozvánka na týdenní kurz ekologického hospodaření

Pozvánka na týdenní kurz ekologického hospodaření

Kateřina Hradová
PozvánkyZajímavosti
Pozvánka na třídenní seminář o přírodních zahradách

Pozvánka na třídenní seminář o přírodních zahradách

Kateřina Hradová

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |