Odkládací plocha

Přečtěte si o tématu Odkládací plocha. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Odkládací plocha, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Odkládací plocha.


Chytré vychytávky do předsíně, aby se do ní vše vešlo. Kde a za kolik je koupit?

Chytré vychytávky do předsíně, aby se do ní vše vešlo. Kde a za kolik je koupit?

Předsíň je to první, co vidí návštěvníci u vás doma, ale také musí být funkční a praktická. Věčně se v ní kupí miliony drobností, bot, šál, kabátů a deštníků. Prošli jsme nabídku obchodů a vybrali úložné drobnosti, které vám předsíň promění v příjemné a praktické místo.

Lucie Kořistová
Top trendy v kuchyních pro podzim 2018. Vylepšete svoji starou kuchyň | Zdroj: iStock

Top trendy v kuchyních pro podzim 2018. Vylepšete svoji starou kuchyň

Ať už vaše stávající kuchyně potřebuje renovaci nebo prostě jen chcete změnu, je právě teď, když jste odpočatí a plní energie po prázdninách, ideální čas pro plánování vysněné kuchyně. Zjistili jsme pro vás, co je ve světě kuchyňského designu nového.

Lenka Chvostová
Tip na nákup: přehled zajímavostí v letácích největších řetězců

Tip na nákup: přehled zajímavostí v letácích největších řetězců

Nahlédli jsme do létáků největších řetězců a vybrali to nejlepší pro zahradu. Můžete tak rychle zjistit, kam vyrazit na nákup.

Martin Hýbner

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |