Jednoduchý nábytek

Přečtěte si o tématu Jednoduchý nábytek. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Jednoduchý nábytek, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Jednoduchý nábytek.


Patinování nábytku dodá vašemu interiéru šmrnc. Jak postupovat? | Zdroj: iStock

Patinování nábytku dodá vašemu interiéru šmrnc. Jak postupovat?

Obdivujete romanticky laděné interiéry? Líbí se vám vintage styl? Nemusíte hned utrácet desetitisíce za nový nábytek. Využijte ten po babičce. Máme pro vás návod, jak starým kouskům dodat dokonalou patinu.

Lenka Chvostová
Stavíme pergolu

Stavíme pergolu

Zahrada by měla být ostrovem klidu a oddechu, kde by si každý měl najít své klidné místo. Pergola kromě funkce pohledové clony poskytuje v létě příjemný stín i místo k odpočinku.

Irena Forejtová
Jak vtisknout terasám a balkonům jednotný styl

Jak vtisknout terasám a balkonům jednotný styl

Zapomeňte na nahodilý mix rostlin a zkuste dát omezeným venkovním prostorům jednotný styl. Osázené balkony či terasy jsou zeleným mikrosvětem a ten by měl být, jako každý dobrý svět, co nejharmoničtější.

Zuzana Ottová

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |