Hotový základ

Přečtěte si o tématu Hotový základ. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Hotový základ, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Hotový základ.


Floristika
Jak na to: Přivítejte návštěvy i podzim girlandou

Jak na to: Přivítejte návštěvy i podzim girlandou

Chcete, aby vaše dveře byly upravené, krásné a romantické a jejich průchod aby byl požitkem? Stačí maličkost: Vytvořte si girlandu v podzimním hávu. Její zhotovení je nenáročné, výsledek úžasný.

Petra Škarková
Floristika
Květinová girlanda rychle a levně

Květinová girlanda rychle a levně

Přivítejte jaro květinovou výzdobou vchodových dveří! Že nemáte dostatek času? S námi to stihnete! Poradíme vám, jak jarní girlandu vytvořit a čím ji ozdobit tak, abyste neplýtvali ani svým časem, ani penězi.

Petra Škarková
Zahrádkářův diář
Pořizujeme skleník II: jaké materiály vybrat

Pořizujeme skleník II: jaké materiály vybrat

Zahrada a na ní skleník, sen mnoha zahrádkářů. Jakou konstrukci ale zvolit – profily hliníkové, ocelové, žárově zinkovaný plech? Dveře posuvné či na pantech, sklo rozptylové nebo komůrkový polykarbonát? Na otázky vám odpoví náš seriál.

František Kladiva
Floristika
Jak si lehce zhotovíte svícen aneb Advent je za dveřmi

Jak si lehce zhotovíte svícen aneb Advent je za dveřmi

Blíží se advent, doba příprav na Štědrý den. Chcete si ji zpříjemnit třepetajícím se plaménkem svíčky na vlastoručně vyrobeném, vonícím adventním či vánočním svícnu? Poradíme vám, jak na to!

Petra Škarková

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |
Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak ji správně používat?

Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak j…

Spojí-li se dešťové přeháňky s vyššími teplotami, nastanou žně pro všechny houbaře. Problémem ale může být, jak množství hub rychle zpracovat. Ideální volbou je kvalitní sušička, v níž budou houby usušené během několika hodin a téměř bez práce.

16.  9.  2020 | | 2 N/A