Hořící svíčka

Přečtěte si o tématu Hořící svíčka. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Hořící svíčka, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Hořící svíčka.


Tradiční Vánoce: Pořiďte si ozdoby ze dřeva, slámy a šustí. Kde a za kolik? | Zdroj: iStock

Tradiční Vánoce: Pořiďte si ozdoby ze dřeva, slámy a šustí. Kde a za kolik?

Máte už po krk zkomercionalizovaných svátků a všech těch plastových a barevnými diodami blikajících ozdob? Zavzpomínejte si letos na tradiční české Vánoce a vyzdobte si domácnost v tomto stylu. Poradíme vám, jak na to. Navíc jsme pro vás našli ty nejkrásnější nostalgické ozdoby z přírodních materiálů, které se v dnešní době dají koupit.

Lenka Chvostová
Jak si vyrobit zimně laděný svícen ze zavařovačky

Jak si vyrobit zimně laděný svícen ze zavařovačky

Chcete si pořídit netradiční dekoraci, která navodí tu správnou atmosféru a všichni hosté ji navíc budou obdivovat? Pak se pusťte do výroby zimního svícnu ze zavařovací sklenice.

Lenka Chvostová
FloristikaZahrádkářův diář
Jak se nenechat napálit při koupi vánočního věnce nebo svícnu

Jak se nenechat napálit při koupi vánočního věnce nebo svícnu

Koupili jste adventní věnec a cestou domů se rozpadl nebo opadal? Nebo ještě hůř, málem jste vyhořeli po zapálení svícnu? Nenechte se napálit a kvalitu si sami zkontrolujte! Jakost výrobku poznáte během chvilky.

Petra Škarková

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |
Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A návod na pěstování

Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A ná…

Má šťavnatou dužinu, lahodnou, mírně nakyslou, osvěžující chuť. Vzdáleně připomíná fík, jde ale o plod opuncie. Pokud jste ho ještě neochutnali, o hodně jste přišli. Poradíme vám nejen, jak kaktusové fíky jíst a správně připravit, ale i jak opuncii pěstovat.

23.  9.  2020 |