Hloubka

Přečtěte si o tématu Hloubka. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Hloubka, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Hloubka.


Zahrádkářův diář
Výsadba brambor: Správný postup ovlivní kvalitu a množství úrody     | Zdroj: iStock

Výsadba brambor: Správný postup ovlivní kvalitu a množství úrody

Pokud vám nechutnají kupované brambory a máte k dispozici dostatečný prostor na zahradě či na poli, vypěstujte si je sami. Poradíme vám, jak sázet brambory, abyste se dočkali bohaté úrody.

Jaromír Malich, Lenka Chvostová
Jak správně pečovat na jaře o trávník?

Jak správně pečovat na jaře o trávník?

Trávníky se probouzí ze spánku a je čas se o ně začít starat. Víte, co nesmíte zanedbat, aby péče byla úspěšná a travní koberec svěže zelený?

Jaromír Malich
Kalová čerpadla vyprázdní septik i zatopený sklep. Pomůžeme vám s výběrem

Kalová čerpadla vyprázdní septik i zatopený sklep. Pomůžeme vám s výběrem

Zaskočil vás přívalový déšť, který zaplavil váš sklep vodou a bahnem? Potřebujete čerpat fekálie či splašky z žumpy nebo septiku? Pak se neobejdete bez účinného kalového čerpadla. Poradíme vám, jak vybrat takové, které vám za investované peníze poskytne maximální možný výkon.

Lenka Chvostová
Jezírko na zahradě: Jak zasadit lekníny

Jezírko na zahradě: Jak zasadit lekníny

Lekníny patří mezi nejatraktivnější vodní rostliny zahradních jezírek. Chystáte se na výsadbu? Poradíme vám, co lekníny potřebují, jak je vysadit do minijezírka či větší nádrže.

Irena Forejtová
Univerzální zahradník: Co všechno umí zahradní robot?

Univerzální zahradník: Co všechno umí zahradní robot?

Plně automatizovaná zahrada je doménou robotů, kteří zalévají, kypří, drtí, sečou trávník - a to vše zcela samostatně. Jsou to zkrátka roboti, jak se patří.

Irena Forejtová
Renovujeme trávník po zimě: Co dělat, aby byl pěkný celý rok

Renovujeme trávník po zimě: Co dělat, aby byl pěkný celý rok

Někdy stačí jen hrábě a trochu hnojiva, aby se trávník po zimě vzpamatoval, ale co když je plný mechu, holých míst a vypadá jako tankodrom?

Irena Forejtová
Pryskyřník: v časném jaru přijde vhod

Pryskyřník: v časném jaru přijde vhod

Není to jen divoce rostoucí druh s květy žluté barvy, který známe z našich luk. Stále častěji se pryskyřník objevuje v sortimentu časně kvetoucích jarních rostlin v mnoha barevných odstínech.

Alena Menclová
7 kroků k nové kuchyňské lince

7 kroků k nové kuchyňské lince

Aby vám nová kuchyňská linka skutečně dobře sloužila, vyplatí se pečlivě zvažovat každý detail. Jaký vybrat materiál skříněk, jaké systémy vůbec zvolit? Z čeho bude pracovní deska? Nezapomněli jste na osvětlení kuchyňské linky? Jistě, je třeba řešit i dřez a baterii. A což teprve uspořádání jednotlivých prvků!

Marcela Škardová
Nářadí pro vaši dílnu

Nářadí pro vaši dílnu

Snem každého domácího kutila je vlastnit kvalitní nářadí. Máme pro vás pár hlavních tipů na to, čím vaši dílnu zařídit.

Ivan Verner
Zahrádkářův diář
Nač nesmíte zapomenout při výsadbě dřevin

Nač nesmíte zapomenout při výsadbě dřevin

Říjen je nejvhodnějším obdobím pro výsadbu většiny ovocných a okrasných dřevin. Poradíme vám, jak postupovat. Dopředu si promyslete, jaké stromky či keře budou ideální volbou pro vaši zahradu. Zjistěte si, jaké mají nároky na pěstování a pusťte se do práce.

Kateřina Hradová

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |
Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |