Halloweenská dekorace

Přečtěte si o tématu Halloweenská dekorace. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Halloweenská dekorace, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Halloweenská dekorace.


FloristikaZahrádkářův diář
Halloween: Vyrobte si svítící strašidlo a další dekorace z dýní

Halloween: Vyrobte si svítící strašidlo a další dekorace z dýní

Halloween se v naší zemi sice neslaví tolik jako v Americe, Anglii, Austrálii nebo Irsku, i tak se ale i u nás výzdoba s ním spojená objevuje čím dál častěji. Vyrobte si i vy tu nejdůležitější halloweenskou dekoraci – svítící strašidlo z dýně. Poradíme vám, jak na to.

Petra Škarková
Pozvánky
Pozvánka: halloweenské dlabání dýní

Pozvánka: halloweenské dlabání dýní

Vezměte děti na Setkání příšer(ek) všech ras, věku a pohlaví, jež pořádá u příležitosti halloweenského svátku Botanická zahrada hlavního města Prahy. Akce se uskuteční v pátek 31. 10. 2010 od 15.00 do 20.00hodin ve venkovní expozici Areál Jih.

Kateřina Hradová
Floristika
Halloweenská dekorace na poslední chvíli

Halloweenská dekorace na poslední chvíli

Kateřina Hradová

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |
Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak ji správně používat?

Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak j…

Spojí-li se dešťové přeháňky s vyššími teplotami, nastanou žně pro všechny houbaře. Problémem ale může být, jak množství hub rychle zpracovat. Ideální volbou je kvalitní sušička, v níž budou houby usušené během několika hodin a téměř bez práce.

16.  9.  2020 | | 2 N/A