Jeřáb černý: Jak jej pěstovat plus recepty na zpracování plodů
Jeřáb černoplodý je u nás zastoupen nejčastěji ve formě odrůdy Nero. |Foto: iStockphoto.com
Šťávu připravenou z plodů můžete užívat po celou zimu pro podporu imunity. Pozor při trhání, plody velmi barví! |Foto: iStockphoto.com
Čím dál častěji se temnoplodec prosazuje jako součást ekozahrad. |Foto: iStockphoto.com
Plody zkuste napoprvé zužitkovat různými způsoby, ať zjistíte, co vám chutná nejvíce. |Foto: iStockphoto.com
V období sklizně si plody musíte ohlídat, protože je milují ptáci. Pomůže například stará záclona. Pak si budete moci udělat podobný chiapudink s jahodami a arónií. |Foto: iStockphoto.com
Malvičky arónie se dají dobře kombinovat s jablíčky, bezem či další úrodou, kterou aktuálně máte k dispozici. |Foto: iStockphoto.com
Plody se dají dobře sušit. |Foto: iStockphoto.com
Jeřáb černý: Jak jej pěstovat plus recepty na zpracování plodů