Logo magazínu

Skvělé pesto vykouzlíte z plevele i kuchyňského odpadu. Zkuste z ředkvičky i mrkvové natě

5/6
Prohlédnout znovu

Skvělé pesto vykouzlíte z plevele i kuchyňského odpadu. Zkuste z ředkvičky i mrkvové natě

Výrazná chuť koriandru je do pesta výborná. Istockphoto.comVýrazná chuť koriandru je do pesta výborná. Istockphoto.com
Výrazná chuť koriandru je do pesta výborná. |Istockphoto.com
Meduňka se hodí nejen do čaje. Istockphoto.comMeduňka se hodí nejen do čaje. Istockphoto.com
Meduňka se hodí nejen do čaje. |Istockphoto.com
Špenát je plný antioxidantů. Istockphoto.comŠpenát je plný antioxidantů. Istockphoto.com
Špenát je plný antioxidantů. |Istockphoto.com
Kopřivy rostou všude a pesto z nich je výborné- Istockphoto.comKopřivy rostou všude a pesto z nich je výborné- Istockphoto.com
Kopřivy rostou všude a pesto z nich je výborné- |Istockphoto.com
Na pesto můžete zužitkovat i nať se zeleniny. Istockphoto.comNa pesto můžete zužitkovat i nať se zeleniny. Istockphoto.com
Na pesto můžete zužitkovat i nať se zeleniny. |Istockphoto.com
Na kvalitní pesto potřebujete kromě bylinek i oříšky, parmezán a kvalitní olej. Istockphoto.comNa kvalitní pesto potřebujete kromě bylinek i oříšky, parmezán a kvalitní olej. Istockphoto.com
Na kvalitní pesto potřebujete kromě bylinek i oříšky, parmezán a kvalitní olej. |Istockphoto.com

Skvělé pesto vykouzlíte z plevele i kuchyňského odpadu. Zkuste z ředkvičky i mrkvové natě

Zmenšit