DIY inspirace: Neuvěříte, jak snadno se může proměnit záchod! | Foto: iStock

Foto: iStock

DIY inspirace: Neuvěříte, jak snadno se může proměnit záchod!

Jak vylepšit záchod, abyste se v této často malé místnosti cítili dobře a pohodlně? Inspirujte se ve fotogalerii z Pinterestu a podívejte se na proměny wc před a po. I toaleta se dá jednoduše a za málo peněz upravit tak, aby působila příjemně.

Bílá výmalba dokáže opticky zvětšit i malý prostor. V kombinaci se světlým dřevem působí elegantně a čistě.

Pokračování 2 / 10

Ještě jednou se podívejme, co dokáže bílá barva. Za zmínku stojí i změna dlažby na podlaze. V malých místnostech se vyhněte vzorům.

Pokračování 3 / 10

Kombinace černé s převažující bílou působí moderně a dobře doplňuje podlahu s dekorem dřeva.

Pokračování 4 / 10

V tomto případě proběhla renovace v mnohem podstatnější míře, ale i zde je nosným základem kombinace černé a bílé. Zajímavým doplňkem, který pak zaujme pozornost a dodá prostoru šmrnc, je béžové orámování zrcadla.

Pokračování 5 / 10

Tato toaleta budiž důkazem, že někdy je dobré zapomenout na barvy i vzory.

Pokračování 6 / 10

Jak na rychlé, přesto efektivní řešení? Na dlažbu i obklad použijte vhodný nátěr. 

Pokračování 7 / 10

Nový vzhled podlahy a především odstraněný radiátor, který se ve skutečnosti nepoužíval. Nemáte i na své toaletě něco podobného, co jen zbytečně zabírá místo?

Pokračování 8 / 10

Bílá barva v celé své kráse. Stejný nátěr dostala i umyvadlová skříňka.

Pokračování 9 / 10

I toaleta zařízená celá v bílé vás může po nějaké době přestat bavit. Co potom? Majitelé natřeli stěny šedou barvou a nově na jejich spodní část přidělali na bílo natřený dřevěný obklad, který šedou výmalbu rozsvítil. Majitelé přidali pár poliček, na něž můžete umístit věci, které by jinde ubíraly prostor. Nehodily by se i vám?

Pokračování 10 / 10

Někdy je místa tak málo, že se nevyhnete kompromisům. Příkladem může být wc s integrovaným umývátkem. Chtěli byste, aby to nebylo tak zřetelné? Spojení záchodu s umývátkem skryjte.

Doporučujeme

Články odjinud