Známe naše Rádce měsíce

Vzpomínáte si?

Milí čtenáři, pokud si vzpomínáte, na začátku měsíce dubna jsme vyhlásili „soutěž“ o Rádce měsíce. Tím se mohl stát člověk, který se co nejvíce zapojil do diskuzního fóra a snažil se ostatním čtenářům pomoci při hledání odpovědí týkajících se všeho kolem zahrádkářství. Pro ty, již neví, oč se jedná, protože jsou třeba na našich stránkách poprvé, přidáváme odkaz http://www.abecedazahrady.cz/Bleskovky/Soutez-Stante-se-Radcem-mesice/sc-2-sr-1-a-1018/default.aspx, kde mohou získat potřebné údaje.

Tramtarará

Nyní už známe naše Rádce. Ano, naše, rozhodli jsme se totiž ocenit rovnou tři osoby, které věnovaly diskuznímu fóru část svého volného času. Těší nás, že se nejedná o nikoho neznámého, ale o „staré dobré“ přispivatele:) – jsou jimi Fidych, Červík a Stanislav Krejcar.

Milí Rádcové, v redakci je pro každého z vás připravena dárková poukázka na libovolnou knihu z našeho nakladatelství v hodnotě dvě stě korun. Prosíme tedy, abyste se nám ozvali na mailovou adresu katerina.dvorakova@computerpress.cz, abychom vám mohli zmiňované poukázky co nejdříve poslat.

A to není vše. Stejnou poukázkou chceme obdarovat i osobu, která se mezi nás do fóra právě v měsíci dubnu začlenila, a pomáhala je tak „rozhýbat“. Prosíme tedy i človíčka, skrytého pod přezdívkou Hajoska, aby se co nejdříve ohlásil.

Vážení čtenáři, děkujeme všem, kteří se snažili pomoci ostatním, a slibujeme, že tato akce nebyla poslední, na niž se můžete těšit.

Doporučujeme

Články odjinud