vytisknout velikost písma Zajímají vás zelené střechy a rostliny k jejich osazení?

Zajímají vás zelené střechy a rostliny k jejich osazení?

Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Brno-venkov zve všechny zájemce, kteří se chtějí dozvědět praktické informace o pěstování různých druhů rostlin, na přednášky z cyklu oblastního školení odborných instruktorů Českého zahrádkářského svazu, jichž se mohou zúčastnit i nečlenové z řad veřejnosti.

Přednášky se uskuteční v sobotu 18. ledna v Brně ve druhém patře sálu na Křenové ulici 67 (jezdí sem tramvaje číslo 8, 9 a 10 nebo trolejbusy 31 a 33, zastávka Masná) v čase od 9.00 do 13.00 hodin v následujícím pořadí:

  • 9.00 až 10.55: Zelené střechy a zelené stěny (přednese Jitka Dostálová ze společnosti GreenVille service)
  • 11.05 až 13.00: Netřesky a rozchodníky (přednese Doc. Dr. Ing. Jiří Uher z Ústavu zelinářství a květinářství Zahradnické fakulty Mendlovy univerzity v Brně)

Členové Českého zahrádkářského svazu mají po předložení platného průkazu vstup na akci zdarma, nečlenové zaplatí 40 Kč.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |