Zahřejte se v mikroflanelovém povlečení

Zimní sezona klepe na dveře. Nastává čas výměny šatníků i lůžkovin. Víte, které se nejvíce hodí?

S příchodem chladných dnů pravidelně přichází otázka, jaké ložní prádlo je pro toto období nejvhodnější. Mnoho z nás ocení jemný hřejivý materiál, který se snadno udržuje, a přesně tyto parametry dokonale splňuje mikroflanel. Rádi byste se o něm dozvěděli víc? Pak pokračujte ve čtení.

Ložní prádlo, ze kterého se vám nebude chtít vstávat

V dětství jsme rádi usínali v přítomnosti našich plyšových mazlíčků, jejichž kožíšky tak krásně hřály, a přesně ten samý pocit vám nabídne i povlečení mikroflanel. Jedná se o materiál vyrobený z umělých vláken, která se vyznačují mimořádnou hřejivostí a zmiňovaným „plyšovým“ povrchem.  I když je mikroflanel na trhu krátkou dobu, právem si získal svou popularitu, díky které se vyrábí v mnoha designech i jednobarevných provedeních.

Povlečení mikroflanel ADINA - šedá.jpg

Bez prostěradla ani ránu

Pokud se řadíte k věčným zimomřivcům, můžete si svůj ložní set doplnit o prostěradlo mikroflanel. To lze zakoupit v nejrůznějších barevných variantách i velikostech. Nezáleží, zda máte jednolůžko nebo atypickou postel na míru, velikostí je na trhu opravdu dostatek. Můžete si pořídit také mikroflanelovou deku, kterou lze využít také jako přehoz přes postel.

Povlečení mikroflanel SABINA - šedá.jpg

Mikroflanel, nebo mikroplyš?

Tuto otázku si pokládá mnoho spotřebitelů, kteří se nemohou rozhodnout, jaký z těchto dvou materiálů si vybrat. A není divu, oba materiály jsou si na první pohled velice podobné, avšak rozdíly mezi nimi se najdou. Mikroflanel je v podstatě nástupcem mikroplyše, má o mnoho víc chloupků, a proto je hřejivější a hebčí na dotek. V každém případě se oba materiály velmi snadno udržují, po vyprání rychle uschnou a nemusí se žehlit.

Povlečení mikroflanel TARA - červená.jpg

Kde pořídit kvalitní zboží

Ať už nakupujeme cokoliv, cena hraje v procesu rozhodování důležitou roli. Přesto však se extrémně nízkým nabídkám tržnice nebo podomních prodejců raději vyhněte. Takové zboží je sice levné, jeho životnost je však diskutabilní.  Vždy je lepší nakupovat u odborníků. Doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, který se řadí k předním online prodejcům na českém trhu. V bohatém sortimentu e-shopu najdete kromě lůžkovin také kvalitní ručníky, osušky a mnoho dalších doplňků do domácnosti.

 

Doporučujeme

Články odjinud