Zahradní technika Honda – špičková kvalita a spolehlivost

Zahradní technika Honda se pro mnohé milovníky zahrady stala v průběhu let synonymem špičkové kvality a spolehlivosti. V dnešní době však značka Honda neznamená pouze skvělé travní sekačky, ale i zahradní traktory, křovinořezy, nůžky na živý plot, fukary, vyžínače, kultivátory a širokou nabídku příslušenství a spotřebního materiálu k zahradní technice.

Pro všechny stroje z nabídky zahradní techniky Honda platí jedno společné - špičková kvalita, spolehlivost, snadné a intuitivní ovládání, výkonnost a veliký důraz na hospodárnost, čistotu provozu. Hlavně ale perfektně odvádějí práci, ke které jsou určeny. Dokonale sekají, mulčují, jsou bezkonkurenčně efektivní ve sběru posekané trávy a to i za ztížených podmínek provozu.

Travní sekačky

Široká modelová nabídka travních sekaček Honda uspokojí každého zákazníka ať už se jedná o majitele malé předzahrádky či profesionála na údržbu veřejné zeleně.

Dle libosti lze zvolit stupeň výbavy od jednoduché sekačky bez vlastního pojezdu až po sekačku s plynulou regulací rychlosti jízdy „Select Drive“, integrovaným mulčovacím systémem, Rotostopem, poskytujícím komplexní bezpečnost a pohodu umožňující uživateli zastavit rotaci žacího nože bez nutnosti vypnutí motoru. Originální sekačky Honda se od běžných sekaček liší celou řadou odlišností a nových technických řešení, které stanovují skutečné rozdíly.

sekačka.png

Zahradní traktory

Honda nabízí zahradní traktory ve dvou řadách - standard a premium. Díky zahradnímu traktoru si ušetříte spoustu namáhavé práce a sekání velkých travnatých ploch, sadů či fotbalových hřišť se pro vás stane spíše zábavou. Velmi snadná obsluha, jednoduchá manipulace, mechanická nebo hydrostatická převodovka, to vše přispívá k ulehčení práce. Zahradní traktor je dobré pořídit tam, kde zahradní sekačka zkrátka již nestačí.

Jakými vlastnostmi disponují zahradní traktory Honda? "Srdcem" všech zahradních traktorů Honda jsou vzduchem chlazené 4-taktní dvouválcové motory s rozvodem OHC nebo OHV. Kromě tichého a velmi kultivovaného chodu  se vyznačují vysokým kroutícím momentem, dlouhou životností a především šetrností k životnímu prostředí. Díky šestistupňové  mechanické převodovce či hydrostatickému pojezdu je ovládání traktoru vždy jednoduché a pohodlné.

traktor.jpg

Křovinořezy

Honda si během krátké doby vydobyla neotřesitelnou pozici i v nabídce vyžínačů a křovinořezů určených pro širokou veřejnost. Dává si záležet na tom, aby práce s křovinořezem byla co nejpohodlnější, nejpříjemnější, aby nerušila okolí hlukem a zápachem spalin a aby uživatel neměl po práci pocit únavy takový, jakoby právě složil dvacet metráků uhlí. To vše je doplněno spolehlivostí, úsporností, životností a širokou nabídkou příslušenství.

krovinorez.jpeg

Travní sekačky,  zahradní traktory, křovinořezy - nejen to jsou zahradní stroje Honda. V nabídce najdete  spoustu dalších špičkových strojů, jenž vám ušetří čas při práci na zahradě a zároveň vám práci v mnoha ohledech usnadní. Více informací o zahradní technice Honda najdete na www.hondastroje.cz

Doporučujeme

Články odjinud