vytisknout velikost písma Zahrádkářův diář

Milí a vážení čtenáři, když jsme ke konci roku 2006 přemýšleli, co na AbeceděZahrady změnit, aby se vám líbila ještě více, napadala nás spousta nových možností. Samozřejmě že ne vše se dá použít, ale náměty týkající se novinek či úprav stávajícího, které jsme vyhodnotili jako dobré a zajímavé, jsme se rozhodli během několika prvních měsíců nového roku realizovat.

Dnes vám představujeme novou sekci Zahradníkův diář, v níž najdete nejen tradiční rady a tipy, co kdy dělat na zahradě, které vycházejí vždy během prvních dnů v měsíci, ale také pozvánky na nejrůznější akce. Sekci jsme zavedli, abychom ušetřili váš čas při jejich vyhledávání.

Pokud budete vy sami vědět o nějaké akci, která se vám zdá být zajímavá a o které se třeba zatím moc neví, neváhejte a napište nám.

Pokud máte nějaké návrhy, jak by se naše stránky mohly zlepšit, napište nám také. Už teď vám za celou redakci mohu slíbit, že každému námětu se budeme pečlivě věnovat.

A co vás čeká dál? Pro začátek se můžete těšit na pravidelné soutěže o zajímavé ceny, o nové rubriky či zjednodušení diskuzního fóra. Ale nebudu prozrazovat vše, ať máte být čím překvapeni.

Přeji vám příjemné dny - a nezapomeňte: Zahrádkářův diář vám připomene, kdy se máte bavit a kdy pracovat.

Kateřina Dvořáková

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |