vytisknout velikost písma Zahrada Čech právě probíhá

Až do 27. září máte možnost navštívit litoměřické výstaviště, kde právě probíhá 32. ročník zahradnického a zahrádkářského veletrhu Zahrada Čech. Otevřeno je od devíti do osmnácti hodin s výjimkou 27. září – poslední den bude výstava ukončena již v sedmnáct hodin.

Vstupné je 80 korun, pro důchodce, studenty, vozíčkáře, ZT, ZTP a doprovod ZTP/P 50 korun, děti do patnácti let zaplatí 30 korun. Povolen je vstup se psem, podmínkou je vodítko.

Vystavovatelé připravili nejrůznější odrůdy ovoce, zeleniny, květin, cibulovin, okrasných dřevin, bonsají, ovocných stromků, osiv, hnojiv či postřiků. Dále služby pro zahrádkáře, skleníky, pařeniště, zahradní mechanizace, zahradní nábytek, bazény, zahrádkářské potřeby, domácí potřeby, stavební a průmyslové výrobky, potraviny a přírodní léčiva.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Vepřo-knedlo-zelo či zelňačka, která spraví chuť po probdělé noci – máte rádi tyto pokrmy? Tak víte, že dobré kyselé zelí je jejich základ. A nejlepší zelí je domácí. Naložte si ho tedy podle následujících rad!

13.  10.  2017 |
Co s muškáty přes zimu?

Co s muškáty přes zimu?

Muškáty (pelargonie) a jejich zazimování řeší snad každý pěstitel balkonových rostlin. Vypravili jsme se proto pro praktické rady za zkušenou pěstitelkou, paní Valinovou do Budyně nad Ohří.

1.  10.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A