vytisknout velikost písma Vztyčený prostředníček na zahradě: dobrý vtip, nebo trapný úlet?

Keř ostříhaný do tvaru vztyčeného prostředníčku dostal do potíží jeho třiapadesátiletého tvůrce Richarda Jacksona z australského Tamworthu, který si tuto „ozdobu“ vytvořil před osmi léty na zahrádce před svým domem. 

Městské radě totiž nedávno došla stížnost, a ačkoliv byla jediná, její členové ohodnotili zahrádkářovo němé gesto jako veřejný trestný čin a Richardu Jacksonovi uložili sestřihnout keř do běžného tvaru. Ten však odmítá a dokonce získal podporu svých sousedů, kteří rozjeli kampaň za zachování jeho díla.

Co si o takové keřové úpravě myslíte vy? Pohoršuje vás, nebo ji naopak považujete za podařený vtip? Vadilo by vám vídat něco takového na sousedově zahradě, nebo je vám úplně jedno, co si kdo na svém pozemku dělá?

Foto: Profimedia

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |