vytisknout velikost písma Výstava: Zemědělec 2008

Kdy a kde

Milí čtenáři, zveme vás na 28. národní výstavu zeleně, mechanizace, pěstitelství, květin, ekologie a zpracování výpěstků, která proběhne od středy 19. do neděle 23. března v areálu výstaviště v Lysé nad Labem (Masarykova 1727).

Co lze vidět, co lze koupit

Z jakých oblastí si můžete vybírat? Zemědělská mechanizace, ovocné a okrasné stromky, zemědělské potřeby, semena a cibuloviny, drobné zemědělské stavby, květiny, aranžérské potřeby, skleníky, léčivé a tonizující rostliny, keramika, zahradní nábytek, závlahy, regály, nádoby a pomůcky pro uskladnění výpěstků, hnojiva, komposty, zemina, bio-produkty, zpracování zemědělských produktů či zemědělská a zahrádkářská literatura.

Za kolik?

Vstupné na výstavu, jejíž brány jsou otevřeny každý den od devíti do sedmnácti hodin, činí osmdesát korun, zlevněné (důchodci, ZTP, slevové kupóny) šedesát korun a vstup pro děti a ZTTP je zdarma.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |