vytisknout velikost písma Výstava: Za krásu životního prostředí

ZO ČZS v Radimovicích u Želče pořádá již čtyřiadvacátý ročník výstavy květin. K vidění jsou rostliny našich zahrad a domovů, kaktusy, bonsaje, mečíky, jiřiny, orchideje, pokojové květiny, růže, květinová aranžmá, z jiné oblasti také ruční práce, paličkování, keramika a ukázky vazby květin.

Výstava je spojena s prodejem zahradnických potřeb, výpěstků, skalniček, cibulovin, pokojových květin a orchidejí. Zhlédnout ji můžete v místní sokolovně, třetího a čtvrtého srpna od devíti do osmnácti hodin a pátého srpna od devíti do šestnácti hodin. Vstupné pro dospělé je třicet korun, pro děti deset. Do Radimovic se lze dostat autobusovou linkou MHD číslo 30 a 40 z Tábora.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |