vytisknout velikost písma Výstava: Jaro v zahradě

Milí čtenáři, zajisté s námi budete souhlasit, že v tak krásných dnech by bylo hříchem sedět doma. Nabízíme vám tedy další možnost, kam se vydat na výlet.

Od osmadvacátého dubna probíhá až do třináctého května v arboretu v Borotíně výstava Jaro v zahradě. Můžete si prohlédnout a nakoupit skalničky, trvalky, dřeviny, bonsaje, trávy, vodní rostliny a další.

Arboretum i s prodejnou najdete v Borotíně 168, obci ležící asi čtrnáct kilometrů od Boskovic. Otevřeno je od úterý do neděle vždy od devíti do sedmnácti hodin.

Více informací lze získat na telefonních číslech 516 477 990 a 603 148 019, na mailové adrese chlup@jevicko.net či na webových stránkách www.zahrada-borotin.cz.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |