vytisknout velikost písma Výstava: Filipínské inspirace: Kamélie a vůně čaje

Milí čtenáři, přesně na Mezinárodní den žen, tedy 8. března, byla zahájena výstava s názvem Filipínské inspirace: Kamélie a vůně čaje. Můžete ji zhlédnout v krásném prostředí zámku v Rájci nad Svitavou, kde se koná pod záštitou velvyslankyně Filipín paní Carmelity Rodrigues Salas.

Výstava bude otevřena až do neděle, každý den vždy od 9 do 17 hodin. Současně bude návštěvníkům zpřístupněn zámecký skleník, v němž se bude konat doplňkový prodej rostlin.

Kromě rostlin uvidíte v zámecké kapli také tradiční filipínské oděvy, doplňky z látek vyrobených z ananasového vlákna a další výrobky z přírodních materiálů. A kolik za tuto akci zaplatíte? Vstupné činí sedmdesát korun, snížené pak padesát korun.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |