vytisknout velikost písma Výsadba stromků pod taktovkou Ikea

Výsadba stromků pod taktovkou Ikea

Ikea Brno zve všechny na výlet do Moravského krasu spojený s výsadbou stromků.

Udělejte si i se svými dětmi výlet do přírody a pomozte vysadit sedm tisíc ohrožených druhů sazenic.

Klepněte pro větší obrázek
Společnost přátel přírody Čmelák funguje už více než osmnáct let a na kontě má přes pět set tisíc sazenic původních druhů dřevin  

Ikea tak zrealizuje svůj slib, že za každý prodaný vánoční stromek vysadí ve spolupráci s organizací Čmelák nový.

Nové stromky do Moravského krasu

Sázení bude probíhat v okolí Vilémovic od 10.00 do 16.00 hodin. Pro všechny účastníky je zajištěna doprava autobusem od obchodního domu Ikea Brno i zpět, opékání špekáčků a malá svačinka. Dozor dětí je na vlastní odpovědnost.


Zvětšit mapu

Akce se uskuteční ve čtvrtek 26. dubna, ale protože kapacita je omezená, je třeba, aby se zájemci zaregistrovali do úterý 24. dubna. Učinit tak můžete na emailové adrese marketing.brno@ikea.com.

Klepněte pro větší obrázek
Děti mají příležitost vidět, jak se sází stromy v lese

Podmínkou účasti je registrace!

Při registraci nezapomeňte uvést své jméno a příjmení, telefonní kontakt na vás, případný počet dětí a jejich věk. Další organizační informace vám budou včas sděleny emailem.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |