Výhodné nákupy, které byste si neměli nechat ujít

Milí čtenáři, dnešní bleskovka je jiná, než na jaké jste zvyklí. Tentokrát vás chceme informovat o aktuálních zajímavých slevách, jež se týkají sekaček. Věříme, že pro ty z vás, kteří o koupi nějakého stroje uvažujete, budou tyto informace užitečné.

Cenový trhák: sekačky s pojezdem

Na internetu jsme zachytili nabídku některých sekaček s pojezdem, jejichž ceny jsou právě teď velmi zajímavé. Slevové akce platí i na bubnové sekačky ADÉLA a slevy se dočkal i stavebnicový systém VARI.

  • Na internetových stránkách www.skveleelektro.cz se objevuje sekačka VARI-HONDA 480 zlevněná o tisíc korun, kterou pořídíte bez koruny za rovných deset tisíc. Její koupě se vyplatí vzhledem k výborným technickým parametrům: výkon motoru 4,5 koní, šíře záběru čtyřicet šest centimetrů, objem koše šedesát litrů a vlastní pojezd rychlostí 4,4 kilometry za hodinu. Motor má vyspělou konstrukci: ležatý jednoválec s rozvodovým ústrojím typu OHC, rozvody jsou poháněny bezúdržbovým řemenem. Použitý motor Honda GCV 135 z tohoto stroje dělá velmi lákavou nabídku. 

Někdy i dárek navíc


  • První model 4740 XSS je prodáván se slevou rovných dva tisíce korun. Jedná se o sekačku bez pojezdu, s plechovým šasi se záběrem čtyřicet sedm centimetrů a možností nastavení šesti poloh výšky sečení. Stroj je vybaven motorem Briggs and Stratton Sprint 40 o výkonu čtyř koní. Cena je snížena z osmi tisíc na šest tisíc korun. Stroj je určen především pro menší plochy.
  • Dalším modelem ve slevě je 4740 XST: sekačka je shodná s předchozím modelem, jen je navíc vybavena pojezdem. Tudíž je použitelná i na větší plochy okolo patnácti set metrů čtverečních. Oproti původní ceně deset a půl tisíce se prodává ve slevě za osm tisíc korun.
  • Posledním modelem, na nějž se vztahuje sleva, je GMC 5260 XQT. Jedná se o sekačku s pojezdem, plechovým šasi a motorem Briggs and Stratton Quantum 60 o výkonu šesti koní. Sleva nyní činí rovné tři tisíce korun a vy tak zaplatíte devět tisíc devět set devadesát korun.
www.garden-technik.cz

Na stránce www.garden-technik.cz se také objevují zajímavé slevy.

  • Bubnová sekačka VARI Adéla BDR 595 rozhodně stojí za povšimnutí. Zlevněna je z osmadvaceti tisíc pěti set korun na rovných dvacet šest tisíc, což je úspora téměř o tři tisícovky. Za tuto cenu získáte až neuvěřitelně odolnou sekačku na sečení jak ploch udržovaných, tak i zanedbaných porostů. Zkušenosti přitom dokazují, že lze sekat i nálet s výškou přes dva metry. Stroj je vybaven motorem Honda GCV 160 o výkonu 5,5 koní a záběr sečení je padesát šest centimetrů.
  • Za pozornost určitě stojí i sekačka AL-KO Classic 46 BRH. Jak již označení H v názvu napovídá, stroj je vybaven motorovou jednotkou Honda GCV 135 OHC o výkonu 4,5 koně; záběr sečení je čtyřicet šest centimetrů a každé kolečko má svoji páčku na nastavení sekací výšky. Sekačka je navíc vybavena pojezdem a stojí deset tisíc a dvě stě korun. Sice na její koupi momentálně neprobíhá žádná speciální cenová akce, ale rozhodně se jedná o zajímavou nabídku.

Doporučujeme

Články odjinud