Vlna výprodejů smetla i potřeby do zahrady

Vlna výprodejů smetla i potřeby do zahrady

Uprostřed července nám horko nedovolí ani dýchat. Když se však uklidíme do klimatizovaných nákupních středisek, může nás mile překvapit výprodej zahradních potřeb.

V Baumaxu zlevnili na padesát výrobků

Výčet zlevněného zboží v Baumaxu je opravdu pestrý, od různého zahradního zařízení a doplňků pro piknik, přes elektroniku a stroje až k dekorativním drobnostem.

Děti můžeme pohoupat jako v Hollywoodu na stejnojmenné houpačce z lakovaného dřeva, která stojí 3990 korun. Pokud jste s koupí této parády počkali od jara, ušetřili jste 1700 korun, dříve totiž radovánky pro děti stály 5690 korun.

houpačka hollywood.jpg

V Baumaxu si rozhodně také všimneme beznízového křovinořezu Homelite F3040. Je opatřen buď strunou nebo nožem se třemi čepelemi. Záběr struny pro vyžínání trávy a bylin je 46 cm, hmotnost celého zařízení pak 4,6 kg. Pořizovací cena činí 5290 korun.

benzínový křovinořez.jpg

Po práci s křovinořezem určitě přijde k duhu sprcha pod širým nebem. Stačí hadici připojit na stojan a je tu zahradní sprcha. Ta v Baumaxu přijde v základním provedení na 149 korun.

zahradní sprcha.jpg

Posekaný trávník však neporoste bez správné výživy. V Baumaxu si přibalíme ještě hnojivo na trávníky, desetilitrové balení s hořčíkem přijde na 199 korun. Hnojit s ním můžeme ještě do podzimu.

trávníkové hnojivo.jpg

V Horbachu vsadili na dlažbu

Opět nabízejí širokou škálu různých druhů zemní krytiny. Velmi pěkný a efektní je přírodný porfyrový kámen vhodný na dláždění teras. Za metr čtvereční utratíme 289 korun.

porfyrová dlažba.jpg

Ačkoli stojí ve většině obchodů podobně, litinový gril za 599 korun jistě potěší. Pokud ještě žádný gril nemáme, doplní nedokonalost naší zahradní výbavy. Na dřevěném uhlí v něm budeme lákat na dobrůtky všechny své miláčky po celé léto.

gril kulatý.jpg

Vyprahlá zahrada či zahradní jezírko potřebují stále čerstvou vodu. Čerpadlo Einhell překoná i převýšení 8,5 metru. Výkonný motor stroj za 1490 korun.

čerpadlo einhelll.jpg

S OBI vykouzlí každý rodinnou pohodu

Odpočívat ve stínu stromů s chlazenými nápoji nemusí být trikem pro schopného mága. Chladící box s objemem 25 l v OBI pořídíme za 199 korun. A pak už stačí nasávat lahodné koktejly a limonádky.

chladící box.jpg

Večer zatopíme v grilu na dřevěné uhlí, který vyjde na 369 korun.

litinový gril.jpg

Trávník snadno a rychle posekáme benzínovým strojem BM 51 za 5999. Má koš na 60 l posečené trávy a záběr 51 cm pohání motor s výkonem 5 koní.

benzinová sekačka BM51.jpg

Rybníček bez řas a nečistot i v tropickém podnebí udrží gravitační filtr na objem 6000 l vody, který přijde peněženku na 799 korun.

gravitační filtr.jpg

Ať už vyrazíte v horku kamkoli, dodržujte pitný režim, ignorujte nákupní horečku a dělejte si radost. Je léto, čas chutí, vůní a požitků.

Doporučujeme

Články odjinud