vytisknout velikost písma Vinohradské úterky: nenechte si ujít poslední letošní přednášky

Vinohradské úterky: nenechte si ujít poslední letošní přednášky

Poslední tři letošní přednášky z cyklu Vinohradské úterky, které jsou určeny pro všechny zájemce o pěstování, proběhnou během prosince v termínech 3., 10. a 17.

Pořádá je Základní organizace Českého zahrádkářského svazu v sále Státní veterinární správy České republiky (Slezská 7, Praha 2), konají se vždy v úterý od 17.00 do 19.00 hodin a vstupné je 15 Kč. Na jaká témata se můžete těšit?

  • 3. prosince 2013: Ing.V. Vohralík, Posklizňové práce drobného ovoce – maliny, rybíz, angrešt. Kdy, jak a čím je ošetřovat.
  • 10. prosince 2013: Ing. O. Faměra, Kdy a jak provádíme roubování a očkovaní. To vše pro zmlazení a rekonstrukci zahrad.
  • 17. prosince 2013: J. Kraus, Červené a modré peckoviny. Řez, ochrana a příprava na zimu.
Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |