vytisknout velikost písma Veselský krtek

Od pátku 26. do neděle 28. září pořádá ZO ČZS Vysoké Veselí již 34. ročník tradiční zahrádkářské výstavy ve Vysokém Veselí. Akce se bude konat v prostorách tamějšího Kulturního domu, otevřeno bude v pátek a v sobotu od 8.00 do 17.00 hodin, v neděli do 15.00 hodin. Vstupné dobrovolné. 

Výpěstky zahrádkářů

Uvidíte výpěstky místních zahrádkářů i ovocnářských a zelinářských podniků z okolí, expozici jiřin zahradnictví Brzák, Sloveč a expozici kaktusářů z Nového Bydžova. Své výpěstky zde tradičně vystavují i zahrádkáři ze vzdálenějších míst naší republiky, například z Veselí nad Moravou.

Chcete se zařadit mezi vystavovatele?

Vystavovat zde můžete i vy. Exponáty budou pořadatelé přijímat od středy 24. 9 od 13.00 hodin do čtvrtka 25. 9. do 12.00 hodin. Doplňkem výstavy budou také ukázky lidových řemesel, prodej nejen zahrádkářských výpěstků a ochutnávka burčáku z Veselí nad Moravou.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |