vytisknout velikost písma Ve středu začne Tržnice Zahrady Čech

Ve středu začne Tržnice Zahrady Čech

Ve středu 10. dubna bude v 10.00 hodin v Litoměřicích zahájena prodejní výstava Tržnice Zahrady Čech, která potrvá do neděle 14. dubna (poslední den bude otevřeno do 17.00 hodin, všechny předchozí dny do 18.00 hodin).

Sortiment prodeje:

  • sadba, osivo
  • ovocné stromky
  • květiny, okrasné dřeviny
  • zahradní mechanizace
  • cibuloviny, bonsaje
  • zahradní nábytek
  • ovocné stromky
  • zahrádkářské potřeby
  • služby pro zahrádkáře
  • domácí potřeby
  • potraviny, přírodní léčiva

Zajímavá by mohla být prohlídka pavilonu G, v němž budou vystaveny bylinky, jarní aranžmá a výrobky z přírodních materiálů domácích i exotických, jako je kukuřičné šustí, bambus, bavlna, sisal, len, ratan či kokosové vlákno. Představí je ředitelka Botanické zahrady Hlavního města Prahy Věra Bidlová, která je sbírá již třicet let.

Vstupné pro dospělé je 70 Kč, rodinné (2 dospělí a 2 děti) 150 Kč. Děti, studenti a důchodci zaplatí 40 Kč, držitelé ZTP/P a děti do 6 let mají vstup zdarma. Na výstavu se můžete vydat i se svým psem.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |