Vánoční strom pro milovníky módy. Jak vypadá?

Živý, nebo umělý, to je základní rozhodnutí, které člověk musí udělat při výběru vánočního stromku. Pokud upřednostníte praktičnost a zvolíte si druhou variantu, nemějte obavu, že seženete jen nevzhledné koště. Umělé stromy prodělaly radikální vývoj a už pár let vypadají téměř jako živé. A navíc vám vydrží po dobu několika let. 

Vybírat je můžete podle barvy i hustoty jehličí a výšky stromku. Pro zákazníky, kteří se nespokojí s klasikou, existuje nově další možnost. Exkluzivně pro obchod Hammacher Schlemmer, sídlící ve Fairfieldu v americkém Ohiu, návrháři vytvořili stromek určený pro milovníky módy.

Líbí se vám netradiční řešení? 

V nabídce je ve dvou variantách: Fashionista a Haute Couture. Marně byste se v něm však snažili najít geometrické linie typické pro jehličnany: svým tvarem připomíná trojrozměrnou figurínu v kabátě. Vysoký límec, dlouhé rukávy, vosí pas a sukně s obručí jsou obloženy pozlacenými lístky, které se třpytí jako flitry na večerních šatech.

stromek_1.jpgstromek_2.jpg 
Vánoční stromek Fashionista a Haute Couture: oba měří cca metr a půl a je pod nimi nechaný dostatek místa na dárky; foto: Hammacher Schlemmer  

Stromek je ozdoben 150 bílými LED diodami, které nenásilně posilují jeho siluetu, a osmi či šesti odnímatelnými, duhově červenými ornamenty ve tvaru koule. Prvek pro vánoční stromky typický, hvězdu, najdete na vrcholku kovové konstrukce. Na obě varianty módního stromu se vztahuje doživotní záruka a pořídit se dají za necelých 250 dolarů. Líbily by se vám? 

Doporučujeme

Články odjinud