vytisknout velikost písma Vánoční strom pro milovníky módy. Jak vypadá?

Vánoční strom pro milovníky módy. Jak vypadá?

Živý, nebo umělý, to je základní rozhodnutí, které člověk musí udělat při výběru vánočního stromku. Pokud upřednostníte praktičnost a zvolíte si druhou variantu, nemějte obavu, že seženete jen nevzhledné koště. Umělé stromy prodělaly radikální vývoj a už pár let vypadají téměř jako živé. A navíc vám vydrží po dobu několika let. 

Vybírat je můžete podle barvy i hustoty jehličí a výšky stromku. Pro zákazníky, kteří se nespokojí s klasikou, existuje nově další možnost. Exkluzivně pro obchod Hammacher Schlemmer, sídlící ve Fairfieldu v americkém Ohiu, návrháři vytvořili stromek určený pro milovníky módy.

Líbí se vám netradiční řešení? 

V nabídce je ve dvou variantách: Fashionista a Haute Couture. Marně byste se v něm však snažili najít geometrické linie typické pro jehličnany: svým tvarem připomíná trojrozměrnou figurínu v kabátě. Vysoký límec, dlouhé rukávy, vosí pas a sukně s obručí jsou obloženy pozlacenými lístky, které se třpytí jako flitry na večerních šatech.

Stromek je ozdoben 150 bílými LED diodami, které nenásilně posilují jeho siluetu, a osmi či šesti odnímatelnými, duhově červenými ornamenty ve tvaru koule. Prvek pro vánoční stromky typický, hvězdu, najdete na vrcholku kovové konstrukce. Na obě varianty módního stromu se vztahuje doživotní záruka a pořídit se dají za necelých 250 dolarů. Líbily by se vám? 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |
Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |