vytisknout velikost písma Vánoční strom pro milovníky módy. Jak vypadá?

Vánoční strom pro milovníky módy. Jak vypadá?

Živý, nebo umělý, to je základní rozhodnutí, které člověk musí udělat při výběru vánočního stromku. Pokud upřednostníte praktičnost a zvolíte si druhou variantu, nemějte obavu, že seženete jen nevzhledné koště. Umělé stromy prodělaly radikální vývoj a už pár let vypadají téměř jako živé. A navíc vám vydrží po dobu několika let. 

Vybírat je můžete podle barvy i hustoty jehličí a výšky stromku. Pro zákazníky, kteří se nespokojí s klasikou, existuje nově další možnost. Exkluzivně pro obchod Hammacher Schlemmer, sídlící ve Fairfieldu v americkém Ohiu, návrháři vytvořili stromek určený pro milovníky módy.

Líbí se vám netradiční řešení? 

V nabídce je ve dvou variantách: Fashionista a Haute Couture. Marně byste se v něm však snažili najít geometrické linie typické pro jehličnany: svým tvarem připomíná trojrozměrnou figurínu v kabátě. Vysoký límec, dlouhé rukávy, vosí pas a sukně s obručí jsou obloženy pozlacenými lístky, které se třpytí jako flitry na večerních šatech.

Stromek je ozdoben 150 bílými LED diodami, které nenásilně posilují jeho siluetu, a osmi či šesti odnímatelnými, duhově červenými ornamenty ve tvaru koule. Prvek pro vánoční stromky typický, hvězdu, najdete na vrcholku kovové konstrukce. Na obě varianty módního stromu se vztahuje doživotní záruka a pořídit se dají za necelých 250 dolarů. Líbily by se vám? 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |