vytisknout velikost písma Tržnice Zahrady Čech 2008 otevřela své brány

Již po dvacáté třetí máte možnost navštívit na litoměřickém výstavišti jarní prodejní výstavu určenou pro zahradníky, zahrádkáře, chalupáře, kutily a milovníky přírody.

Od včerejšího dne mohou návštěvníci vybírat z bohaté nabídky, která obsahuje:

  • sadbu
  • osivo
  • sazenice jahod a malin
  • květiny
  • okrasné dřeviny
  • ovocné stromky
  • bonsaje
  • sklaničky
  • hnojiva
  • postřiky
  • zahradní mechanizaci
  • zahrádkářské potřeby
  • skleníky a pařeniště
  • služby pro zahrádkáře
  • vybavení zahrad
  • zahradní nábytek
  • bazény
  • ovoce
  • zeleninu
  • potraviny
  • přírodní léčiva
  • potřeby pro domácnost
  • stavební a průmyslové výrobky  

Výstava se koná až do neděle 6. dubna, kdy bude otevřeno namísto od devíti do osmnácti hodin jako v jiné dny od devíti do sedmnácti hodin. Vstupné pro dospělé je 60 korun, pro studenty a důchodce 40 a pro děti 20 korun.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |