28 DIY nápadů, jak vytvořit originální toaletní stolek | Foto: iStock

Foto: iStock

28 DIY nápadů, jak vytvořit originální toaletní stolek

Toužíte mít toaletní stolek, který bude originální, padne přímo do vašeho interiéru, poskytne vám dostatek úložného prostoru, a navíc vás nebude stát spoustu peněz? Vytvořte ho sami! Použijte nábytek, který už ve své původní funkci dosloužil. Prohledali jsme za vás Pinterest a našli ty nejlepší nápady, které vám poslouží jako inspirace k tvoření.

Mnoho lidí má někde na půdě šicí stroj po babičce. Je to nádherný kus nábytku, je to poklad, i když nemusí vůbec fungovat. Lze ho proměnit v konferenční stolek, stolek pod umyvadlo a stejně tak ve stolek toaletní.

Pokračování 2 / 28

Šicí stroje značky Singer jsou klasikou. Mají bytelnou kovovou konstrukci, která je krásná sama o sobě. Toaletní stolek bude malým uměleckým dílem.

Pokračování 3 / 28

Konstrukci můžete nastříkat libovolnou barvou tak, aby se výsledný stolek hodil právě do vašeho interiéru. Zlatá je samozřejmě ta nejlepší barva pro královny.

Pokračování 4 / 28

Módní a elegantní stolek v olivově zeleném odstínu můžete rozšířit o libovolné šuplíčky natřené ve stejném odstínu.

Pokračování 5 / 28

Pokud nechcete svoji kosmetiku vystavovat, ale naopak uschovat před zvědavými zraky návštěv či před prachem, vytvořte si toaletní stolek s odklápěcí horní deskou. Kosmetiku zavřete uvnitř a je rázem uklizeno.

Pokračování 6 / 28

Na první pohled klasický psací stůl se rázem promění v elegantní toaletní stolek. Základem je samozřejmě pořádné zrcadlo s osvětlením.

Pokračování 7 / 28

V nádherný toaletní stolek se dá přetvořit i vysloužilý kus nábytku. Snímek potvrzuje, že nový nátěr dělá divy.

Pokračování 8 / 28

Hledáte něco, co má šmrnc? Tento stolek ve stylu art deco nabízí spoustu úložného prostoru.

Pokračování 9 / 28

Ještě jednou styl art deco. Černá barva kontrastuje se zlatými nohami, dvě velké zásuvky pojmou všechnu kosmetiku. Když stůl postavíte ke zdi, na níž visí velké zrcadlo, toaletní stolek je rázem na světě. 

Pokračování 10 / 28

Jsou ženy, které mají jen základní kosmetické přípravky. A pak jsou takové, jež potřebují hodně úložného prostoru. Ty jistě potěší toaletní stolek s podobnými přihrádkami.

Pokračování 11 / 28

Obyčejné psací stoly z Ikey nabízí spoustu místa a několika jednoduchými triky z nich vytvoříte kosmetický stolek. Přidejte zrcadlo a skleněnou desku. 

Pokračování 12 / 28

Toaletní stolek vlastně nemusí být stolek. Stačí pár šuplíků na zdi a pořádné zrcadlo. Hned je kde nanášet make-up!

Pokračování 13 / 28

Jednoduchý psací stolek v retro stylu doplňte hodícím se zrcadlem v netradičním rámu.

Pokračování 14 / 28

Postarší psací stolek natřete tmavě zelenou barvou a doplňte jej o zlaté detaily. Tmavě zelená vypadá hravě a zároveň moderně. Většinu štětců na make-up můžete nechat odloženou na desce stolu, zatímco kosmetiku uschováte do šuplíku. 

Pokračování 15 / 28

Bílý dřevěný toaletní stolek bude vypadat roztomile přímo vedle postele. Pokud nemáte moc místa a nejste si jistí, jak to vyřešit, zaměřte se na nástavce, které jednoduše postavíte na desku stolu. 

Pokračování 16 / 28

Stolek v boho či rustikálním stylu vytvoříte snadno. Sáhněte po bílých zásuvkách, namontujte dřevěné úchytky, zvolte odpovídající posezení, ale hlavně přidejte květiny a svíčky. 

Pokračování 17 / 28

Máte rádi všechny své věci pěkně pohromadě? Šaty, boty i kabelky se vejdou do poliček, jako toaletní stolek pak poslouží zásuvka se zrcadlem. Půvabný rustikální kousek se zlatými detaily. 

Pokračování 18 / 28

Růžová dámská toaletka vypadá skvěle a nejlépe se hodí do menších prostor. Pořiďte si k ní křeslo s růžovým polštářem a místnost se celá rozzáří! Tento kosmetický stolek se bude hodit ženám, které vyznávají minimalismus.

Pokračování 19 / 28

Psací stůl se ve stolek na make-up promění velmi snadno. Podle toho, kolik máte kosmetiky, lze přidat další šuplíky. Zrcadlo skrývá toaletní skříňka, do níž uložíte třeba i náušnice. 

Pokračování 20 / 28

Toaletní stolek může být minimalistický, až obyčejný, ale když využijete neobvyklé zrcadlo, třeba ve tvaru hexagonu, vznikne originální prostor, v němž vám bude dobře. 

Pokračování 21 / 28

Máte doma málo místa? Umístěte toaletní stolek do rohu!

Pokračování 22 / 28

Pokud chcete, aby byl váš pokoj jedinečný, sáhněte po tmavě zelené v kombinaci se zlatými doplňky. Jako toaletní stolek poslouží i odkládací stolek z předsíně.

Pokračování 23 / 28

Obyčejný šedý stolek ozvláštní křesílko v pastelových barvách.

Pokračování 24 / 28

Pokud máte rádi bílý nábytek, nedivíme se. Působí žensky a zároveň nenápadně. Bílý kosmetický stolek se hodí i do menší místnosti.

Pokračování 25 / 28

Když starý stůl natřete touto přírodní barvou, dodáte mu krásný vintage vzhled. Barevná kombinace působí uklidňujícím dojmem, a když přidáte dekorace a květiny, získáte útulný koutek. 

Pokračování 26 / 28

Originální toaletní stolek s háčky na šperky.

Pokračování 27 / 28

Nádherný, ale velmi minimalistický stolek vytvořený z krásné teakové police. 

Pokračování 28 / 28

Připevněním police na zeď a zavěšením velkého kruhového zrcadla si vytvoříte útulný koutek, v němž se budete cítit dobře.

Stylový retro nábytek pořídíte za skvělé ceny na našem Blesk Bazaru!

Doporučujeme

Články odjinud