vytisknout velikost písma Soutěž: Staňte se „Rádcem měsíce“

Milí čtenáři, jak asi dobře víte, součástí Abecedy zahrady je i diskuzní fórum. Vzniklo především z toho důvodu, abyste se mohli poradit s ostatními zahrádkáři o vašich problémech s rostlinami či abyste získali nové informace o druzích, které se vám zalíbily a hodláte si je pořídit. Ve fóru se ale můžete třeba i pochlubit svými pěstitelskými úspěchy, kontaktovat novou spřízněnou duši nebo vyjádřit vlastní názor na probírané téma. 

Víc hlav víc ví

Diskuzní fórum funguje na principu vzájemné pomoci: jednou se zeptáte ostatních na radu vy, podruhé sami poradíte. Chceme společně s vámi, aby takováto vzájemná výměna informací fungovala co nejlépe. A právě proto jsme se rozhodli ocenit ty z vás, kteří se zapojují nejvíce. Neznámé tváře, jež se leckdy skrývají za různými přezdívkami.

Ocenění pro nejaktivnějšího z vás

V čem bude toto ocenění spočívat? Na konci dubna vybereme „Rádce měsíce“ - osobu (či osoby), která svými dobrými tipy a radami přispívala do diskuzního fóra nejčastěji. Zvolený člověk od nás získá dárkovou poukázku v hodnotě dvě stě korun na nákup vybrané publikace z vydavatelství Computer Press.

Samozřejmě vám už teď můžeme doporučit knihy z edice Abeceda české zahrady. Jedná se o ucelenou řadu publikací, jejichž posláním je podat co nejúplnější informaci o veškerém dění na zahradě. Podstatným rysem této edice je skutečnost, že na jejím vytvoření se podíleli zásadně čeští a slovenští autoři, ve všech jejích dílech tedy naleznete údaje, které jsou šity na míru našim klimatickým podmínkám i nabídce domácího zahradnického trhu. Pokud si chcete prohlédnout nabídku těchto knih, najděte si na internetu:  http://www.knihy.cpress.cz/

A je odstartováno

Věříme, že vám naše „soutěž“ udělá radost a rádi se jí zúčastníte. Tři - dva - jedna: začínáme právě teď!

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |