vytisknout velikost písma Soutěž o vstupenky na výstavu Květy 2011 má své vítěze: jste mezi nimi?

Pátého července jsme vyhlásili pro čtenáře AbecedyZahrady.cz soutěž o vstupenky na výstavu Květy 2011.

Ta se uskuteční ve dnech od 14. do 17. července na výstavišti v Lysé nad Labem. Soutěžní otázka zněla: Jak odstraníte červíky z plodů při výrobě třešňového likéru?

Abyste to měli jednodušší, nabídli jsme vám nápovědu. Správnou odpověď jste tak mohli najít v článku Jak připravit hravý třešňový likér. A jak zněla? Červíky není třeba odstraňovat nijak speciálně. Jakmile třešně naložíme do alkoholu, červi postupně sami vyplavou. Před závěrečným zcezením je pak snadno sesbíráme z povrchu hladiny.

Všem soutěžícím děkujeme za účast. Dvaceti nížeuvedeným výhercům blahopřejeme a posíláme volné vstupenky. Ať se vám na výstavě Květy 2011 líbí. A vy, kteří jste tentokrát nevyhráli, zkuste to s námi v dalších soutěžích.    

Marie Přibíková, Teplice

Radka Pankivová, Nymburk

Petra Krejcarová, Praha 8

Adéla Nováková, Poděbrady

Marcela Dubinová, Kvasice

Hana Bolečková, Velešín

Blanka Krpcová, Rychnov nad Kněžnou

Petr Műller, Olomouc

Milan Herka, Hodonín

Stannislav Szkrobiš, Praha 5

Helena Košová, Mariánské Lázně

Miroslava Brhlová, Praha 8

Petra Hamplová, Šebetov

Iveta Janatová, Broumov

Inka Kličková, Brno

Jiří Kysela, Ostřešany

Lucie Hovorková, Dřenice

Marie Boháčková, Praha 4

Ludvík Maňák, Milovice

Barbora Klejchová, Hodonín

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |