vytisknout velikost písma Soutěž o vstupenky na výstavu Barvy podzimu: známe vítěze

Děkujeme všem čtenářům, kteří se zúčastnili soutěže o volné vstupenky na výstavu, která probíhá v Botanické zahradě a arboretu Mendelovy univerzity v Brně Černých Polích.  

Ptali jsme se vás, z kterého kontinentu pochází pampová tráva. Jak jsme vám napověděli, správnou odpověď, tedy že se jedná o Jižní Ameriku, jste mohli při troše pozornosti najít v článku Pampová tráva poroste i ve vaší zahradě: nebojte se jí!

Všem soutěžícím děkujeme za účast a níže uvedeným výhercům blahopřejeme a přejeme příjemný výlet.

Libuše Patáková, Vyškov

Marie Kopečková, Brno

Anna Pytlíková, Holýšov

Stanislav Lukas, Praha

Vladimíra Krejčí, Brno

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |