vytisknout velikost písma Soutěž o vstupenky na podzimní Floru Olomouc má své vítěze

Dne 15. září 2009 jsme pro všechny čtenáře, kteří se chtějí podívat na výstavu Flora Olomouc, která začíná právě dnes, vyhlásili soutěž o vstupenky na tuto akci. Tentokrát jsme od vás chtěli vědět,co jsou to jiffy. Odkaz na správnou odpověď jste mohli najít v článku Pelargonie na příští sezonu: jak připravit sazenice.

A jaká měla být? Stačilo nám napsat, že jiffy jsou zakořeňovače vyrobené ze slisované rašeliny, čedičového nebo jiného vlákna.

Máme radost z toho, že žádná odpověď nebyla chybná, všichni jste odpověděli dobře. Bohužel ale  opět někteří z vás nepřipojili adresu trvalého bydliště, jak jsme žádali v zadání, takže nemohli být do naší soutěže zapojeni.

Těm, kteří získávají vstupenky, srdečně blahopřejeme a těšíme se, že se o své zážitky a případné fotografie z Flory Olomouc podělí v našem diskuzním fóru. Jsou to:

Hana Karhánková, Brno

Pavel Večeřa, Frýdlant nad Ostravicí

Petra Jelínková, Nový Malín

Lea Běčáková, Baška

Martina Gabrišková, Býšť

Marie Jelínková, Zábřeh na Moravě

Jaromíra Macíková, Brno

Ludmila Čiháčková, Dobruška

Hana Pášová, Ústí nad Labem

Miluše Reinohová, Tišnov

Pavlína Dohnalová, Chropyně

Světlana Janušová, Vsetín

Tereza Cízová, Praha 10

Kvěoslava Synková, Slatinice

Hana Srovnalová, Laškov

Lukáš Tvrdý, Kroměříž

Jana Sléhová, Litovel

Lenka Seichterová, Olomouc

Anna Dohnalová, Chropyně

Alena Koutná, Olomouc

Jitka Vacková, Nečín

Pavel Slaný, Kravaře

Lucie Čapková, Lány

Světlana Bendová, Bechyně

Jitka Králová, Valašské Meziříčí

Jana Metlíková, Dub nad Moravou

Stanislava Minářová, Náměšť na Hané

Jana Malá, Břeclav

Ondřej Nedoma, Praha

Radmila Brožová, Brno

 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Co s muškáty přes zimu?

Co s muškáty přes zimu?

Muškáty (pelargonie) a jejich zazimování řeší snad každý pěstitel balkonových rostlin. Vypravili jsme se proto pro praktické rady za zkušenou pěstitelkou, paní Valinovou do Budyně nad Ohří.

1.  10.  2017 | | 2 N/A
Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Vepřo-knedlo-zelo či zelňačka, která spraví chuť po probdělé noci – máte rádi tyto pokrmy? Tak víte, že dobré kyselé zelí je jejich základ. A nejlepší zelí je domácí. Naložte si ho tedy podle následujících rad!

13.  10.  2017 |
Nejkrásnější podzimní dekorace do interiéru i na dveře

Nejkrásnější podzimní dekorace do interiéru i…

Nenechte si zkazit náladu sychravým počasím. Raději využijte dary, které nám podzimní příroda nabízí, a pusťte se do výroby nějaké krásné dekorace. Inspiraci najdete v galerii.

11.  11.  2017 |
Spadané listí nehrabte. Prospěje tak rostlinám

Spadané listí nehrabte. Prospěje tak rostliná…

Podobnou otázku si na podzim klade každý, kdo má na zahradě alespoň jeden listnatý keř či strom. Odvézt, zkompostovat, nebo organický materiál využít přímo na zahradě?

7.  11.  2017 |
Jak správně skladovat vyloupané vlašské ořechy

Jak správně skladovat vyloupané vlašské ořech…

Skladování vyloupaných vlašských ořechů má své nesporné výhody, ale i nevýhody. Mají totiž tendenci brzy žluknout, rychle chytají plíseň a chutnají molům. Prozradíme vám proto, jak a kam je uložit, aby vydržely jako čerstvé až do příští sezóny.

10.  11.  2017 |