vytisknout velikost písma Soutěž o vstupenky na podzimní Floru Olomouc má své vítěze

Dne 15. září 2009 jsme pro všechny čtenáře, kteří se chtějí podívat na výstavu Flora Olomouc, která začíná právě dnes, vyhlásili soutěž o vstupenky na tuto akci. Tentokrát jsme od vás chtěli vědět,co jsou to jiffy. Odkaz na správnou odpověď jste mohli najít v článku Pelargonie na příští sezonu: jak připravit sazenice.

A jaká měla být? Stačilo nám napsat, že jiffy jsou zakořeňovače vyrobené ze slisované rašeliny, čedičového nebo jiného vlákna.

Máme radost z toho, že žádná odpověď nebyla chybná, všichni jste odpověděli dobře. Bohužel ale  opět někteří z vás nepřipojili adresu trvalého bydliště, jak jsme žádali v zadání, takže nemohli být do naší soutěže zapojeni.

Těm, kteří získávají vstupenky, srdečně blahopřejeme a těšíme se, že se o své zážitky a případné fotografie z Flory Olomouc podělí v našem diskuzním fóru. Jsou to:

Hana Karhánková, Brno

Pavel Večeřa, Frýdlant nad Ostravicí

Petra Jelínková, Nový Malín

Lea Běčáková, Baška

Martina Gabrišková, Býšť

Marie Jelínková, Zábřeh na Moravě

Jaromíra Macíková, Brno

Ludmila Čiháčková, Dobruška

Hana Pášová, Ústí nad Labem

Miluše Reinohová, Tišnov

Pavlína Dohnalová, Chropyně

Světlana Janušová, Vsetín

Tereza Cízová, Praha 10

Kvěoslava Synková, Slatinice

Hana Srovnalová, Laškov

Lukáš Tvrdý, Kroměříž

Jana Sléhová, Litovel

Lenka Seichterová, Olomouc

Anna Dohnalová, Chropyně

Alena Koutná, Olomouc

Jitka Vacková, Nečín

Pavel Slaný, Kravaře

Lucie Čapková, Lány

Světlana Bendová, Bechyně

Jitka Králová, Valašské Meziříčí

Jana Metlíková, Dub nad Moravou

Stanislava Minářová, Náměšť na Hané

Jana Malá, Břeclav

Ondřej Nedoma, Praha

Radmila Brožová, Brno

 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Připravte si domácí pickles, je to dobrota plná vitaminů. Recept pro začátečníky

Připravte si domácí pickles, je to dobrota pl…

Jestli vám zbylo pár posledních vlastnoručně vypěstovaných kousků zeleniny a vy už nevíte, jak je zpracovat, vyzkoušejte pickles. Kvašená zelenina vám během zimních dnů dodá pořádnou dávku vitaminů. Využít můžete květák, zelí, mrkev, červenou řepu, prostě cokoliv.

5.  11.  2019 |
Květiny na hrob: Čím ho osázet a co vypadá hezky po celý rok?

Květiny na hrob: Čím ho osázet a co vypadá he…

Už zítra jsou tu Dušičky. Svátek, kdy vzpomínáme na naše zemřelé blízké a zdobíme místo jejich posledního odpočinku. Jaké květiny ale vybrat, aby vydržely nejhezčí co nejdéle? Poradíme vám.

1.  11.  2019 |
Trendy v obkladech do koupelny i do kuchyně: Nadvládu šedé rozbíjí mozaika i patchwork

Trendy v obkladech do koupelny i do kuchyně: …

Obklady se v domácnosti nemění příliš často, jejich vzhled je tak třeba vybírat skutečně důkladně. Co nás v obchodech aktuálně zaujalo?

6.  11.  2019 |
Jak skladovat vlašské ořechy ve skořápce: Vydrží vám až do další sklizně

Jak skladovat vlašské ořechy ve skořápce: Vyd…

Máte doma sklizené ořechy a přemýšlíte, co s nimi udělat? Uložte je způsobem, jakým to dělaly naše babičky. Jen tak budete mít jistotu, že vám nežluknou ani nezplesniví. Prozradíme vám, jak zajistit, aby stále chutnaly jako čerstvé.

9.  11.  2019 |
Jak vyrobit léčivý sirup a mast z rýmovníku

Jak vyrobit léčivý sirup a mast z rýmovníku

Sezóna chřipek a nachlazení je v plném proudu. Rýmě a kašli unikne jen málokdo z nás. Není ale nutné vše řešit jen prášky a předraženými přípravky z lékárny. Nepříjemné příznaky pomůže zmírnit třeba rýmovník. Máme pro vás návod, jak si z něj doma vyrobit sirup a mast.

22.  1.  2019 |