Sekačky, které si ženy zamilují

Jak posekat trávu a nezamotat se do dlouhých kabelů, nebo se vzdát zápasu se startovací šňůrou? S řešením přišel renomovaný výrobce Briggs&Stratton, který se rozhodl tyto nepříjemnosti jednou pro vždy odstranit.

Již v loňském roce Briggs&Stratton přinesl na trh skvělou sekačku, kterou si ženy doslova zamilovaly. Sekačka s technologií InStart spojuje způsob startování elektrické sekačky na jeden dotek, se silou benzínového motoru. Briggs & Stratton InStart, tak potvrzuje roli lídra v oboru, který přichází s uživatelsky přínosnými inovacemi. „Lze jistě bez nadsázky říci, že systém startování Briggs & Stratton InStart přináší nový standard do spouštění sekaček. Zařízení vybavená tímto výjimečným systémem kombinují výhody silného benzínového motoru a zároveň snadného startování,“ vysvětluje Radovan Bureš, zástupce americké značky motorů do sekaček Briggs & Stratton.

BriggsAndStratton_InStart_Charger_Battery.jpgMotor_BriggsAndStratton775IS_Series_InStart.jpg

Nové řešení je přitom z uživatelského hlediska velmi jednoduché. Do motoru je integrovaná Lithium-Ionová baterie, s níž motor nabídne zcela novou úroveň jednoduchého startování. Stroj je uveden do chodu pouhým stisknutím tlačítka – to ocení každý, kdo má zkušenosti s pracným startováním sekačky. „Sekačku často obsluhují ženy, pro něž může být tradiční startování překážkou. Ale snadnost startu nových motorů Briggs & Stratton ocení jistě každý,“ upozorňuje Radovan Bureš.

Baterii je možné uvést do plně nabitého stavu již za necelou hodinu díky superrychlému systému nabíjení. A kdyby se baterie náhodou zcela vybila během sekání, může být částečně nabita již za několik minut, aby mohlo být sekání trávníku úspěšně dokončeno.

775iS InStart On Lawn Mower.jpg

Srdcem každé sekačky je motor. Proto je důležité nepodcenit při výběru jeho parametry a zvolit ten, který nabídne nejlepší výkon a zároveň nejpohodlnější obsluhu.  V letošním roce byly sekačky InStart doplněné o ještě silnější motory 675, které zajistí pohodlné sekání i velkých travnatých ploch. Startování a obsluha sekačky nebyla nikdy snazší. 

Doporučujeme

Články odjinud