vytisknout velikost písma Rájecké jiřinky: přivítejte s nimi podzim

Státní zámek Rájec nad Svitavou pořádá ve dnech 13. až 21. září 2008 výstavu jiřin. Přijďte zhlédnout krásu a rozmanitost tvarů a velké množství druhů oblíbených podzimních květin, jež budou upraveny jak v moderních, tak i historických aranžmá. Výstava je přístupná s průvodcem a je umístněna v prohlídkové trase 1. patra zámku.

Navštivte zámek, prohlédněte jiřinková aranžmá

Rájecký zámek je otevřen denně mimo pondělí od 9.00 do 16.00 hodin, o víkendech od 9.00 do 16.30 hodin. V sobotu 13. 9 a 20. 9. bude z důvodu konání svateb otevřeno od 9.00 do 10.00 hodin a od 14.00 do 16.30 hodin. Více informací získáte po telefonu (516 432 013, 723 398 968).

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |