Proseptik, řada bio přípravků nejen pro domácnost

(Inzerce) V dnešní době plné různých alergií, ekzémů a jiných dermatologických potíží je čistá a ekologická domácnost něco, co hodně lidí začíná vnímat jako nutnost. V mnoha přípravcích je dnes zbytečně mnoho chemie a jejím působením klesá přirozená odolnost organismu.

K lidem, kteří jsou v tomto problému nejuvědomělejší, se řadí hlavně maminky s malými dětmi, které se snaží své děti ochránit a jejich život nasměrovat tou správnou a zdravou cestou. Proto přichází česká firma Proxim s inovovanou řadou biologických přípravků pro domácnost i zahradu.

voda_640x320.jpg

PROSEPTIK je řada biologických přípravků, které obsahují dobře známé „chytré bakterie“, které se šetrně ale zároveň účinně starají o správné fungování odpadů, septiků, napomáhají tvorbě kompostů apod. Tyto produkty nejlépe fungují, pokud jsou i přípravky na mytí nádobí, praní a vytírání více šetrné a bez zbytečné chemie a tím dokážou pozitivně ovlivňovat stav domácnosti i okolního prostředí.

proseptik_cistic_odpadu.JPG

PROSEPTIK Biologický čistič odpadů zajistí účinné čištění odpadů a potrubí v domácnostech bez použití chemie a agresivních přípravků. Odpad, který vaše domácnost vyprodukuje, znamená pak i pro přírodu mnohem menší zátěž. Také vaše potrubí a odpady v domácnosti budou čisté, průchozí a budou správně fungovat.

S řadou PROSEPTIK také ušetříte. Přípravek PROSEPTIK Aktivátor septiků zajišťuje perfektní a biologický rozklad organického odpadu v septiku. Navíc Aktivátor odstraňuje zápach a tak odpadá častý vývoz septiku, protože se dá takto upravená odpadní voda používat při zalévání zahrady, trávy, stromů atd.

proseptik_aktivator_septiku_sacek_50g.JPG

PROSEPTIK Bio Tablety jsou šumivé tablety s vysokým obsahem účinných bakterií proti zápachu a tvorbě organických usazenin v kanalizaci. Používají se pro rychlé a účinné nastartování aktivních látek v odpadech a potrubí.

V neposlední řadě nesmíme opomíjet i zahradu a s tím spojené kompostování. PROSEPTIK Aktivátor kompostu je čistě biologický přípravek, který pomůže účinně urychlit vytvoření kvalitního bio kompostu.

proseptik_aktivator_kompostu_sacek_50g.JPG

Vaši snahu o co nejšetrnější používaní přípravků a domácnost bez chemie ocení hlavně vaše děti, které budou žít v čistém a zdravém prostředí a ještě se naučí myslet na své okolí a přírodu stejně jako vy. A to je jejich, ale i naše naděje do budoucnosti.

Více o přípravcích produktové řady Proseptik:

http://proxim-pu.cz/index.php/produkty/biologicke-pripravky-proseptik

Doporučujeme

Články odjinud