vytisknout velikost písma Přírodní zahrada v teorii i praxi: vytvořte si přírodní jezírko

Přemýšlíte, jak strávit dnešní podvečer? Zúčastněte se jedné z pravidelných přednášek, které se konají v rámci Setkání přátel přírodních zahrad, tentokrát na téma Jak vytvořit na zahradě přírodní jezírko. 

Vodní plochy bez chemie a čerpadel

O tom, jak postupovat, abyste se dobrali výsledku, který bude výhodný nejen pro vás, ale i pro živočichy žijící na vaší zahradě, bude přednášet zahradní architekt a lektor permakultury Čestmír Holuša.

Setkání se uskuteční dnes, tedy 11. 1. 2011, v Domě ochránců přírody na Panské ulici 9 v Brně od 17.00 do 19.00 hodin. Není třeba hlásit se předem. Přednáška je určena i lidem, kteří dosud žádné ze Setkání přátel přírodních zahrad nenavštívili.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Vepřo-knedlo-zelo či zelňačka, která spraví chuť po probdělé noci – máte rádi tyto pokrmy? Tak víte, že dobré kyselé zelí je jejich základ. A nejlepší zelí je domácí. Naložte si ho tedy podle následujících rad!

13.  10.  2017 |
Co s muškáty přes zimu?

Co s muškáty přes zimu?

Muškáty (pelargonie) a jejich zazimování řeší snad každý pěstitel balkonových rostlin. Vypravili jsme se proto pro praktické rady za zkušenou pěstitelkou, paní Valinovou do Budyně nad Ohří.

1.  10.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A