Připravte se na jaro s Fiskars!

S prvními jarními paprsky už se začínáme těšit, až se pustíme do zvelebování našich zahrádek, travnatých teras i příjezdových cest. Fiskars představuje šikovné pomocníky, díky kterým Vám půjdou i ty náročnější práce lépe od ruky. Nyní, brzo na jaře, věnujte péči zejména práci s půdou.

Pokud se v létě chcete chlubit krásným pěstěným trávníkem, nezbytným nástrojem pro Vás bude vertikutátor. Pomáhá prořezat drny a provzdušnit půdu. To umožnuje lepší přívod živin, vody a vzduchu ke kořenům trávy. Fiskars nabízí ruční vertikutátor jako nástavec k řadě QuikFit™, která umožňuje výměnu různých pracovních nástavců pro jednu násadu. To pomáhá šetřit místo a zefektivňuje nákup zahradního náčiní.

135714 Solid Cultivator action (1)_28611.jpgSolid cultivator hoe soil rake DSC9368_28613.jpg

Pro každého, koho na jaře čeká výsev nových rostlinek a květin nebo třeba zakládání zeleninových záhonků, budou ideální nové výrobky řady Fiskars Solid. V jejich sortimentu naleznete kultivátor na provzdušnění půdy, motyku a hrábě, speciálně určené pro úpravu půdy. Všechny výrobky jsou z lehkého, ale odolného materiálu, vybaveny dlouhou násadou pro příjemnější práci.

Letos se vám na zahradě může pracovat lépe a snáze také díky nové řadě Fiskars Xact™. Sortiment výrobků obsahuje rýče, lopaty a vidle. Vhodná hmotnost, vyvážení a tvar nářadí zajišťují správnou pracovní polohu a minimalizují únavu. Všechny výrobky této řady jsou k dispozici ve dvou velikostech – M a L – pro zajištění ergonomicky optimální pracovní pozice pro různě vysoké jedince. Fiskars na ně poskytuje záruku 25 let.

_DSC2479_15469_2.jpg_DSC2615_15488_2.jpg

Více informací o produktech Fiskars najdete na www.fiskars.cz

Doporučujeme

Články odjinud