vytisknout velikost písma Představujeme novou Abecedu zahrady

Představujeme novou Abecedu zahrady

Vážení čtenáři,

dnes, 4. června 2012, jsme spustili novou Abecedu zahrady. Změna přichází po dlouhých šesti letech a sami musíme uznat, že Abeceda ji už potřebovala.

Všechny úpravy jsme dělali s cílem, aby nebylo nutné vysvětlovat, jak se nový web používá; kde najdete články, kde jednotlivé funkce, na které jste byli zvyklí. Jen stručně proto zmíníme hlavní změny:

  • Přehlednější design s větším písmem a ostatními prvky. Monitory se zvětšují a oči zhoršují, ale kdo chce, může si velikost vrátit do původního nastavení.
  • Upravená struktura: důležité rubriky jsou lépe dostupné a současně jsme získali možnost podrobnějšího členění článků.
  • Vylepšené diskuze: když se zaregistrujete a přihlásíte, získáte v diskuzích nové možnosti, jako třeba možnost upravit příspěvek po odeslání.
  • Nový katalog rostlin.
  • Když Abecedu zahrady otevřete z mobilního telefonu, rovnou se vám ukáže nová mobilní verze (jinak je dostupná na adrese m.abecedazahrady.cz).

V případě, kdybyste na webu objevili nějakou chybu, například v souvislosti se zobrazováním, napište nám o ní prosím do diskuze pod tímto článkem.

Redakce Abecedy zahrady

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |