vytisknout velikost písma Přednáška: Seznamte se s Čínou

Z cyklu Světem slovem i obrazem

I tento týden pořádá Botanická zahrada v Praze Troji další přednášku z cyklu Světem slovem i obrazem. Koná se dnes, ve čtvrtek 21. února 2008 od 17.30 ve výstavní místnosti Botanické zahrady (Nádvorní 134, Praha7 – Troja). Pro všechny zájemce ji připravil doktor Pavel Sekerka, účastník expedice Čína 2007. 

Kudy kam?

Vstupné je dvacet korun, pro bližší informace kontaktujte Lenku Prokopovou (737 284 269, lenka.prokopova@botanicka.cz). Pro lepší orientaci připojujeme údaje o možných dopravních spojeních: metro trasa C – Nádraží Holešovice, busem číslo 112 do zastávky Zoologická zahrada a odtud pěšky dle značení nebo metro trasa C – Kobylisy, busem číslo 144 nebo 186 do zastávky Na Pazderce, pak dle značení.

 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Nejkrásnější jarní věnce na dveře. Inspirujte se!

Nejkrásnější jarní věnce na dveře. Inspirujte…

Pokud na vašich vchodových dveřích ještě stále visí vánoční věnec, je nejvyšší čas vyměnit ho za jarní. Rozkvetlá dekorace vchod nejen hezky ozdobí, ale při každém odchodu a příchodu domů vám zlepší náladu. Podívejte se pro inspiraci do naší velké fotogalerie, kde najdete více než padesát těch nejkrásnějších věnců z celého světa.

6.  3.  2019 |
7 věcí, na které musíte dát pozor při pěstování zamiokulkasu

7 věcí, na které musíte dát pozor při pěstová…

Zamiokulkas se v současnosti řadí mezi nejoblíbenější pokojové rostliny. Ač exotický, jeho pěstování není náročné. Je příkladem moderní rostliny – na trhu se objevil jen před pár lety, ale rychle si vydobyl své místo na slunci.

24.  10.  2018 |
Medvědí česnek je první jarní životabudič. Vyzkoušejte naše recepty

Medvědí česnek je první jarní životabudič. Vy…

Roste pouze na jaře a vychutnávat si ho můžete jen necelé dva měsíce. Jak ho v lese bezpečně poznat a odlišit ho od konvalinky? Jak ho pěstovat na zahradě? A co si z něj uvařit?

13.  3.  2019 |
Bylinky na balkon: Jaké jsou vhodné a jak je pěstovat

Bylinky na balkon: Jaké jsou vhodné a jak je …

Jsou voňavé, svěží, mají báječnou chuť. Čerstvé bylinky pozvednou každý pokrm. Využijete je při přípravě studené i teplé kuchyně. Hodí se do pomazánek, polévek, na brambory, k masu, na dezerty… Je proto skvělé mít je stále po ruce. Poradíme vám, jak si je snadno a úspěšně vypěstovat doma.

9.  3.  2019 |
Jak vypadá bršlice. Plevel, který zahrádkáři nenávidí a vegetariáni milují

Jak vypadá bršlice. Plevel, který zahrádkáři …

Každý zahrádkář zná tento úporný plevel a nejeden s ním bojuje celá léta. Lze se bršlice zbavit a je opravdu tak nebezpečná, jak se obecně tvrdí?

12.  3.  2019 |