vytisknout velikost písma Přednáška: Seznamte se s Čínou

Z cyklu Světem slovem i obrazem

I tento týden pořádá Botanická zahrada v Praze Troji další přednášku z cyklu Světem slovem i obrazem. Koná se dnes, ve čtvrtek 21. února 2008 od 17.30 ve výstavní místnosti Botanické zahrady (Nádvorní 134, Praha7 – Troja). Pro všechny zájemce ji připravil doktor Pavel Sekerka, účastník expedice Čína 2007. 

Kudy kam?

Vstupné je dvacet korun, pro bližší informace kontaktujte Lenku Prokopovou (737 284 269, lenka.prokopova@botanicka.cz). Pro lepší orientaci připojujeme údaje o možných dopravních spojeních: metro trasa C – Nádraží Holešovice, busem číslo 112 do zastávky Zoologická zahrada a odtud pěšky dle značení nebo metro trasa C – Kobylisy, busem číslo 144 nebo 186 do zastávky Na Pazderce, pak dle značení.

 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Vepřo-knedlo-zelo či zelňačka, která spraví chuť po probdělé noci – máte rádi tyto pokrmy? Tak víte, že dobré kyselé zelí je jejich základ. A nejlepší zelí je domácí. Naložte si ho tedy podle následujících rad!

13.  10.  2017 |
Co s muškáty přes zimu?

Co s muškáty přes zimu?

Muškáty (pelargonie) a jejich zazimování řeší snad každý pěstitel balkonových rostlin. Vypravili jsme se proto pro praktické rady za zkušenou pěstitelkou, paní Valinovou do Budyně nad Ohří.

1.  10.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A