vytisknout velikost písma Přednáška: Jak na vánoční květinovou vazbu

Zimní cyklus přednášek

Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu a Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Pardubice zve všechny zahrádkáře na pořad z cyklu odborných přednášek. Vstupné činí 10 korun, kontaktní osobou je Josef Hrstka (608 406 893).

Aktuální přednáška nazvaná Vánoční květinová vazba se uskuteční v úterý 2. prosince 2008 v Domě techniky ve velké zasedací místnosti na náměstí Republiky v Pardubicích od 17.00 do 18.30 hodin a prosloví ji F. Hlubocký.

 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Jak vypěstovat mangovník z pecky manga z obchodu

Jak vypěstovat mangovník z pecky manga z obch…

Plody manga, které jsou právě nyní na trhu, u nás zdomácněly velmi rychle. Mangovník sice mezi běžně pěstované pokojové květiny nepatří, ale z pecky jej vypěstujeme celkem snadno. Jen vědět, jak na to.

7.  1.  2018 |
5 tipů, jak v domácnosti využít slupky z pomeranče

5 tipů, jak v domácnosti využít slupky z pome…

Šťavnaté, chutné a plné vitamínů. Pomeranče jsou nejoblíbenějším jižním ovocem. Konzumujeme je jen tak, lisujeme z nich čerstvý džus, přidáváme je do dezertů a koláčů. Slupky z nich ale vždycky skončí v koši, v lepším případě v kompostu. Přitom existuje spousta praktických způsobů jejich využití.

6.  1.  2018 |
Pět chyb, kterými ničíte vánoční hvězdu

Pět chyb, kterými ničíte vánoční hvězdu

Rok co rok si pořizujete vánoční hvězdu, ale její konec bývá neslavný? Na vině je jedna či hned několik pěstitelských chyb, jichž se dopouštíte. Zjistěte, co děláte špatně, a řiďte se našimi radami.

6.  12.  2017 |
Zahradní přístřešky aneb Vtipné tipy, jak na zahradě uložit zahradní náčiní

Zahradní přístřešky aneb Vtipné tipy, jak na …

Každý z nás jistě někdy řešil otázku "kam s ním". Připravili jsme pro vás několik tipů, kam uklidit sekačku, kolečko, hrábě, tyčky k rajčatům nebo skládací pařeniště.

11.  1.  2018 |
Rady z tropů: Kiwi vám zajistí dlouhé mládí

Rady z tropů: Kiwi vám zajistí dlouhé mládí

Kiwi už se stalo běžnou součástí jídelníčku i u nás. Většinou známe jen to zelené, není však jediné. Ochutnáte i plody jinak zbarvené?

3.  1.  2018 |