vytisknout velikost písma Přednáška: Cesta za španělským vínem a vinicemi

Cyklus Světem slovem i obrazem

Cyklus Světem slovem i obrazem pokračuje tento týden přednáškou s vábivým názvem Cesta za španělským vínem a vinicemi. Prosloví ji inženýrka Vladimíra Bahulová a inženýr Martin Beránek, a to ve čtvrtek 24. ledna 2008 od 17.30 ve výstavní místnosti botanické zahrady (Nádvorní 134, Praha7 – Troja).

Kudy kam?

Vstupné je dvacet korun, pro bližší informace kontaktujte Lenku Prokopovou (737 284 269, lenka.prokopova@botanicka.cz). Pro lepší orientaci připojujeme údaje o možných dopravních spojeních: metro trasa C – Nádraží Holešovice, busem číslo 112 do zastávky Zoologická zahrada a odtud pěšky dle značení nebo metro trasa C – Kobylisy, busem číslo 144 nebo 186 do zastávky Na Pazderce, pak dle značení.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |