vytisknout velikost písma Praktický seminář o tvarování bonsají

Pro ty, kteří se zajímají o pěstování bonsají, je určena další, tento rok již šestá, Společná dílna tvarování, kterou ve dnech 21. a 22. února 2009 povede Pavel Slovák. Sobotní dílna se uskuteční ve Viganticích 181.

Bude probíhat od 10.00 do 18.00 hodin, a to za cenu 950 korun, nedělní od 9.00 do 12.30 hodin, přičemž cena za oba dny je 1350 korun. V ceně je započítán poplatek lektora, tvarovací dráty, zapůjčení speciálního nářadí a drobné občerstvení, účastníci mají možnost koupit si výchozí materiál.

V únoru vás čeká ještě jeden seminář 

Ten je určen pouze pro čtyři osoby, nicméně na přelomu tohoto a dalšího měsíce proběhne ještě jeden – o víkendových dnech 28. února a 1. března 2009. Přihlásit se či informovat o průběhu můžete na telefonním čísle 731 181 553 či mailem bonsai.pavel@seznam.cz.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Vepřo-knedlo-zelo či zelňačka, která spraví chuť po probdělé noci – máte rádi tyto pokrmy? Tak víte, že dobré kyselé zelí je jejich základ. A nejlepší zelí je domácí. Naložte si ho tedy podle následujících rad!

13.  10.  2017 |
Co s muškáty přes zimu?

Co s muškáty přes zimu?

Muškáty (pelargonie) a jejich zazimování řeší snad každý pěstitel balkonových rostlin. Vypravili jsme se proto pro praktické rady za zkušenou pěstitelkou, paní Valinovou do Budyně nad Ohří.

1.  10.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A