vytisknout velikost písma Praktický seminář o tvarování bonsají

Pro ty, kteří se zajímají o pěstování bonsají, je určena další, tento rok již šestá, Společná dílna tvarování, kterou ve dnech 21. a 22. února 2009 povede Pavel Slovák. Sobotní dílna se uskuteční ve Viganticích 181.

Bude probíhat od 10.00 do 18.00 hodin, a to za cenu 950 korun, nedělní od 9.00 do 12.30 hodin, přičemž cena za oba dny je 1350 korun. V ceně je započítán poplatek lektora, tvarovací dráty, zapůjčení speciálního nářadí a drobné občerstvení, účastníci mají možnost koupit si výchozí materiál.

V únoru vás čeká ještě jeden seminář 

Ten je určen pouze pro čtyři osoby, nicméně na přelomu tohoto a dalšího měsíce proběhne ještě jeden – o víkendových dnech 28. února a 1. března 2009. Přihlásit se či informovat o průběhu můžete na telefonním čísle 731 181 553 či mailem bonsai.pavel@seznam.cz.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety naslano i nasladko

Pět nejlepších receptů z cukety naslano i nas…

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  6.  2018 | | 2 N/A
Jak připravit rybízové víno

Jak připravit rybízové víno

Pokud vám na zahradě roste několik keřů rybízu a letos vás čeká bohatá sklizeň, popřemýšlejte, jak plody zpracovat. Jednu z mnoha variant představuje rybízové víno, které bývá označováno za nejchutnější mezi ovocnými.

3.  7.  2018 |
Hortenzie: Nejčastější chyby v pěstování

Hortenzie: Nejčastější chyby v pěstování

Záhonové i nádobové hortenzie mají podobné nároky. Pokud nekvetou, bývá příčinou pěstitelská chyba. Podívejte se na jejich přehled a zjistěte, co vaší rostlině pomůže.

6.  6.  2018 |
Jak správně provést letní řez ovocných stromů a keřů

Jak správně provést letní řez ovocných stromů…

Prořezáváte ovocné stromy a keře až po sezoně? Tak to je chyba. Letní řez totiž omezuje bujení a podporuje tvorbu květních pupenů, a díky tomu přispívá k bohatší a kvalitnější úrodě. Kdy přesně prořezat jabloně, hrušky, meruňky a další dřeviny, jak postupovat a na co určitě nezapomenout?

11.  7.  2018 |
Jak připravit svatojánský likér: Ořechovice krok za krokem

Jak připravit svatojánský likér: Ořechovice k…

Noc na svatého Jana chápali naši předkové jako magickou. Během ní trhali nezralé ořechy, z nichž připravovali svatojánský likér. Chcete si ho také vyrobit? Ponocovat kvůli tomu nemusíte. Vyzkoušejte náš recept na ořechovku z vodky. Chutnat vám bude, ať už ořechy natrháte kdykoli, a čarovné účinky bude mít také, pokud jí vypijete dostatečné množství.

20.  6.  2018 |