vytisknout velikost písma Pozvánka: Za exotikou nemusíte jezdit daleko

Zahradník Starkl zve všechny obdivovatele exotiky na výstavu orchidejí, která se koná od dnešního dne – tedy sedmadvacátého září – do čtrnáctého října v zahradním centru v Čáslavi na Kalabousku.  

Prales v českých podmínkách

Využijte volného svátečního dne a přijeďte si prohlédnout výstavní halu, která se proměnila na divoký prales, skrývající stovky orchidejí, exotických květů i obřích masožravých rostlin. K vidění jsou bizarní speciality v nevídaných barvách i nenáročné, půl roku nepřetržitě kvetoucí orchideje do bytu.

Výstava je přístupná každý den od půl deváté do osmnácti hodin. Bližší informace získáte na internetových stránkách www.starkl.com nebo na telefonním čísle 327 314 785.

 

 

 

 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |