vytisknout velikost písma Pozvánka: Výstava orchidejí

Vážení čtenáři, připomínáme vám, že stále ještě můžete navštívit výstavu orchidejí pořádanou v Botanické zahradě hlavního města Prahy. Výstava potrvá do 25. února 2007, lze ji zhlédnout každý den od devíti do šestnácti hodin. O tomto víkendu bude obohacena zajímavým programem:

Klepněte pro větší obrázek
Orchideje patří bezesporu mezi nejobdivovanější rostliny

Výstavní sál vám nabídne:

  • Výstavu kreseb Pavla Arlta
  • Výstavu fotografií Orchideje Evropy
  • Vždy o víkendech, vždy začátky v 10.00 a ve 14.00 hodin:
  • 17. + 18. února: předvádění aranžmá orchidejí
    • Sobota 17. února v 10 + 14 hodin: Ing. Miroslav Láska
    • Neděle 18. února v 10 + 14 hodin: Ing. Michal Klapka
  • 24. + 25. února: ukázky pěstebních opatření
Skleník Fata Morgana:
  • Každý víkend vždy v 17.00 hodin: podvečerní provázení s odborným výkladem - průvodce zdarma (zpoplatněn pouze vstup do skleníku)
  • 10.2. - 25.2.: výstava fotografií tropů ve štole
  • Výstava rostlin
  • Po celou dobu výstavy prodej rostlin a poradenství
Pro více informací se podívejte na internetovou adresu www.botanicka.cz nebo si zavolejte na telefon 234 148 111.
Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |